Poznati pevač postao tata po drugi put

Printscreen/Instagram

Poznati

Poznati pevač postao tata po drugi put

Pevač postao ponosni tata još jedne devojčice

Milan je nedavno prisustvovao proslavi koju je organizovao njegov kolega Petar Mitić, povodom rođendanja sinova blizanaca.

Predstavnicima sedme sile je tada otkrio da i njegova supruga uskoro treba da se porodi, a nije želeo da otkrije ime koje su odabrali za devojčicu.

Sinoć je podelio radosne vesti na društvenoj mreži Instagram.


Foto: Intstagram printscreen/milan mitrovic

– Stigla je Kasija, braćo i sestre. Hvala ti grome i živote moje – napisao je Milan i tagovao svoju suprugu Bojanu. Milan i njegova supruga su u braku sedam godina, a već imaju jednu ćerku.

Ime Kasija nije često domaće ime, poreklom je iz staro-grčkog jezika, od imena drveta „sena“ ili kod nas poznatijeg kao ukrasno drvo sa žutim lišćem i bez jestivih plodova, te da potiče pak ili od imena Kasije Carigradske, prve žene koja je u tadašnje vreme bila suviše obrazovana i pametna da bi pak mogla da postane carica. Značenje imena Kasija ili varijante iz grčkog jezika Kassia, obično u prenesenom smislu se dalje i tumači kao – „ona koja je pametna i uzvišena; ona koja je previše inteligentna; učena; nadarena; obrazovana; plemenita; željna znanja; hrabra; talentovana“.

Magazin novosti

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top