Kako da prepoznate čoveka koji vam je suđen!

pixabay.com

Ljubav i seks

Kako da prepoznate čoveka koji vam je suđen!

Kako da prepoznate osobu koja vam je suđena – neko ko korača sa vama hrabro kroz život, vodi vas do novih visina!

Zdravo nežna dušo, baš ti koja čitaš ove redove. Baš ti zaslužuješ da budeš voljena do visina, izvan svakog horizonta i neistraženih dimenzija kosmosa. Ne troši svoje suze na ljude koji su emocionalno nedostupni, na one koji ne znaju da uzvrate na frekvenciju tvog srca. Oslobodi se svih onih koji su emocionalni zavisnici, onih koji te vuku sa sobom nadole, sprečavaju te da raširiš krila i poletiš kroz lepote života.

Ovaj život je suviše kratak i previše vredan da ga trošiš na ljude i stvari koje kradu sreću i ostavljaju ožiljke na srcu. Ne ulazi u njhove zamke, šarene iluzije, ne potcenjuj svoju moć, snagu i lepotu. Umesto toga, izaberi nekoga ko neće odustati od tebe ni za šta na svetu. Osobu koja želi da bude uz tebe sada i sutra, uvek i zauvek. Osoba koja želi ruku pod ruku da korča sa tobom kroz staze života, osobu koja te neće napustiti kada život pokaže surovije lice.

Ta osoba je neko ko nikada neće prestati da se bori za tebe. Neko ko te štiti, a ne ruši, ko ti daje energiju da osvoji nove svetove, a ne krade je od tebe. Onaj koji se ne plaši prepreka, jer zna da si ti pored njega. A zajedno možete da prevazićete sve, i on baš veruje u to. To je neko ko neće da te promeni, već hrani tvoju pravu prirodu, tvoju autentičnost. Osoba koja voli vaše nesavršenosti, prihvata sav emocionalni prtljag vaše prošlosti. Osoba sa kojim imate slobodu d aživite u skladu sa pravim „ja“.

To je neko ko će zalečiti rane zbog kojih si godinama bila nesrećna. Neko ko želi da umiri tvoj nemir, prigrli tvoje strahove i pokaže ti da je njegovo srce utočište. Osoba sa kojom se budiš kao da si u raju, pored koje zaspiš kao na ružičastom oblaku. Takva osoba te podseća da zaslužuješ pravu ljubav, donosi svetlost u tvoje srce.

Takva osoba postoji i ne zna šta je osrednja ljubav – ona ti se predaje bezuslovno, potpuno i želi da ti budeš apsolutno svoja sa svom lavinom osećanja koju nosiš u sebi. Ova osoba je možda već tu, uskoro stiže, osvrni se oko sebe – veruj u nju!

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top