“Da li žene mogu da žive bez muškaraca?” – Otac Dmitrij dao mudar odgovor

pixabay.com

Ljubav i seks

“Da li žene mogu da žive bez muškaraca?” – Otac Dmitrij dao mudar odgovor

Veliko je broj žena koje žive same i kažu da im nije potreban mušksarac niti njegova podrška.

Međutim, mnoge od tih žena su nesrećne upravo iz tih razloga. Tada počinju da pitaju same sebe da li su zaista sigurne da im nije potreban muškarac. Da bi žena bila srećna ona mora da obavlja ženske lake poslove, a one teške muškarac treba da preuzme na sebe.

Jedne prilike su pitali oca Dmitrija Smirnova da li žena može da živi bez muškarca, a on je dao odgovor koji je oduševio sve prisutne. Iako je njegovo mišljenje neke ljude razljutilo ono se zasnivalo na Bibliji i Božijoj istini. „Žena može reći da može živeti bez muškarca, ali to je iluzija.

Žena ne može biti srećna sama ni kada je glava porodice jer mora na sebi nositi dva tereta. Žena ne može biti princeza i konj za vuču.

“ Žene su nežniji pol i one ne bi trebale da preuzimaju ulogu muškarca na sebe jer će morati da bude dvoje odjednom, a to joj u velikoj meri može otežati život.

Kada je muškarac lokomotiva, a žena i deca vagoni koji ga prate u toj porodici vlada sklad. Bog je prvo stvorio muškarca pa tek onda ženu i ako se njih dvoje poklapaju onda će biti srećni. Mnoge, naročito mlade žene vode raskalašan život, napuštaju svoje porodice i ponašaju se vulgarno.

To je jedan jako veliki problem jer kada bi svako radio ono što je dobro i primereno svi bi bili srećni. Kada bi se muškarci više ponašali kao muškarci, a žene kao žene i kada se ne bi takmičili ko je bolji i ko treba da vodi glavnu reč, svi bi bili mnogo zadovoljniji i srećniji.“

Izvor: Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top