NE TRAŽI SLABIJU ŽENU DA UPRAVLJAŠ NJOME, VEĆ JAČU DA JOJ SE DIVIŠ

pixabay.com

Ljubav i seks

NE TRAŽI SLABIJU ŽENU DA UPRAVLJAŠ NJOME, VEĆ JAČU DA JOJ SE DIVIŠ

Osvajanje žene i život sa ženom može biti pravi raj, ali samo za muškarca koji to zna ceniti.

Kakvu ženu treba tražiti: Potražite onu koja je bolja od vas. Jednostavno je. Mnogi traže slabiju da bi upravljali njome, vi potražite bolju da joj se divite. Potražite ženu kojoj ćete se diviti i zbog sitnica koje čini, graciozno i interesantno.

Cienite u njoj ne samo njenu lepotu, već i inteligenciju, manire i odnos prema porodici i prijateljima. Kad pronađete takvu osobu, automatski ćete poželeti i sami postati bolji. Vaša želja da postanete bolji zbog nje će doprineti vašem razvoju.

Ostalo je nevažno. Kako bi se trebali ponašati? Budite džentlmeni. Pridržavajte joj vrata, pomozite joj da nosi stvari, primaknite joj stolicu, ako joj je hladno ponudite joj svoju jaknu. Pohvalite je kako dobro izgleda. Ponašajte se s poštovanjem prema njenim roditeljima.

Odnosite se prema njenim roditeljima s poštovanjem čak i kad ih nema u blizini, čak i ako je ona ljuta na njih. Dajte joj iznenađenja bez razloga. Ne morate čekati rođendane da je usrećite. Ne govorite joj o svojim avanturama sa bivšim ženama.

Nasmejte je svaki dan, jer njeno srce je ranjivo i često povređeno. Ohrabrite je da teži ka svojim ciljevima. Ohrabrite je da isproba nove stvari – to će je učiniti boljom osobom. Uvik poštujte njeno mišljenje i odluke. Ako budete mogli učiniti 80% stvari sa ove liste, ona će vas voleti i bićete njen centar sveta.

Izvor: pult24.info

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top