SOFIJA POKAZALA SVE DAME PORODICE VERGARA

instagram

Poznati

SOFIJA POKAZALA SVE DAME PORODICE VERGARA

Sličnost između njih je zapanjujuća

Prezgodna glumica na svom Instagram profilu voli da deli trenutke iz poslovnog i privatnog života. Dok ne radi, vreme najviše provodi sa svojim suprugom i svojom kolumbijskom porodicom, s kojom je veoma bliska.

 

 

Tako je juče objavila fotografiju na kojoj s ponosom pozira sa svojom majkom Margaritom, sestrom Veronikom i sestrićima. Objava je u vrlo kratkom vremenu prikupila više od 125.000 lajkova i više od 400 komentara. Sličnost između njih je zaista frapantna, što su potvrdili i brojni Sofijini pratitelji.

 

Ti i tvoja sestričina ste kao blizanke!“, „Copy-paste porodica“, Prekrasne ste!“, „Kakva predivna porodica!“, „Jako ste slične!“, a jedan je obožavalac čak predložio da počnu da snimaju rijaliti!

 

Ipak, njihov život obeležen je jednom tragedijom…

Sofija je odrasla u dobrostojećoj kolumbijskoj porodici i jedna je od petoro braće i sestara. Otac joj je imao farmu i bavio se stočarstvom, a majka je bila domaćica. Nažalost, upravo je zbog njihove dobrostojeće situacije došlo do velike tragedije. Naime, njenog starijeg brata Rafaela su upucali dok je šetao ulicom.

Sofija je tek kasnije progovorila o tom strašnom događaju i rekla da je njen brat inače svugde išao sa telohraniteljem, ali da je napravio veliku grešku što je tog dana izašao sam – grešku koja ga je koštala života. Sofijin mlađi brat, Hulio, takođe je upao u probleme – 2011. godine je bio deportovan natrag u Kolumbiju zbog višestrukih hapšenja povezanih s drogom.

Uprkos svemu tome, porodica Vergara je i dalje bliska, a može se pohvaliti i mnogobrojnom rodbinom.

Izvor: MISS 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top