Ko je Olja Lević i zašto je svi vole?

Printscreen/Instagram

Poznati

Ko je Olja Lević i zašto je svi vole?

Ona je jedna od omiljenih likova u trenutno najgledanijoj seriji ’’Igra sudbine’’, publika je zna kao Milu Galić, a glumica Olja Lević otkriva kako gleda na svoju vrtoglavu popularnost, ali i da li se slaže sa svojim kolegama i kada se kamere ugase?

Olja Lević važi za jednu od najzavodljivijih glumica na našoj sceni. Malo ko zna da je glumačku karijeru započela sa svega 17 godina u seriji ’’Selo gori a baba se češlja’’, međutim vrtoglavu slavu stekla je tek nedavno u telenoveli ’’Igra sudbine’’!

Kadar deli sa popularnim Lukom Racom i Stevanom Pialom, koji, po svemu sudeći, slamaju ženska srca i u seriji, i van ekrana! Nedavno je sa Lukom osvojila nagradu za Najbolji glumački par godine glasovima publika, na šta je veoma ponosna. Sada za kamere MONDA , komentarišući svoje fotke sa Instagrama, otkriva da li se sa Lukom slaže i kada se kamere ugase?

„Prvu nagradu su dobili Ljubiša Samardžić i Milena Dravić na Niškom festivalu, tako da mi je izuzetna čast, i na Instagramu sam izbacila tri slike sa ovom nagradom. To mi je inače prva nagrada, tako da sam baš bila srećna i ponosna… Luka je stvarno ovako jedan divan dečko, i samo sve najbolje o njemu mogu da kažem. Uvek su tu nađe za tebe i kao prijatelj, i šta god da treba, može i da pomogne. Jedan dečko sa merom, sa stavom dobrim, tako da sve pohvale za Luku“.

Lepa glumica je otkrila da vodi računa da joj fotke sa Instagrama ne budu provokativne, iako ima par izazovnih u kupaćenom kostimu. Saznali smo i da je upravo zbog svog Instagram profila dobila ulogu u popularnoj seriji!

Šta je još Olja Lević rekla što, sigurni smo niste znali, pogledajte u novoj epizodi InŠTAgram!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top