Top 10 komada odeće koju muškarci najviše vole da vide na ženi

Ljubav i seks

Top 10 komada odeće koju muškarci najviše vole da vide na ženi

Kakva se odeća dopada muškarcima? Čipkast veš? Vrtoglavo visoke štikle? Prema određenim istraživanjima i anketama sastavljen je top 10 komada ženske odeće koje muškarci vole da vide na ženama.

Seksi haljine, dva broja veći džemper ili farmerice? Kakvu to odeću muškarci zaista vole da vide na ženama?

Evo spiska:

1. Dekolte, ali na leđima!

Klasičan dekolte je obično prilično seksi. Međutim, fino umeće zavođenja jesu gola leđa. Naime, leđa jako dobro izgledaju kad je koža negovana…

2. Upadljiv lančić

Ako ste upravo skratili kosu, možete se poigrati s lančićem, kao i s pramenovima kose i privući ćete pogled suprotnog pola ravno na svoj lepi vrat. A dobar lančić nošen naopako takođe može da krasi, tačno, leđni dekolte.

3. Štikle

Jasno nam je da muškarci vole visoke potpetice. Ali čak 41 odsto je u istraživanju izjavilo da su žene koje nose visoke potpetice verovatno bolje u krevetu, a prema drugom istraživanju, češće im se obraćaju. Važno je da vam bude prijatno na visokim štiklama i da nemate problema s hodanjem, uostalom, nijedan čovek na svetu nije toliko vredan da vas zbog njega bole noge ili leđa!

4. Crvena odeća

Prema istraživanjima, muškarci ocenjuju žene koje nose crvenu boju posebno privlačnim. Bez obzira na to da li je reč o crvenoj haljini ili tek dodatku poput šala, crvena boja privlači pažnju.

5. Leopard print

Nije reč o totalnom leopard izgledu jer mnogi muškarci to obično ne smatraju baš privlačnim. Bilo kao pantalone, gornji deo ili patike: muškarci vole leopard uzorak jer to u njima budi tigra.

6. Gola ramena

Isti princip kao i kod leđnog dekoltea: umesto da pokazuju pupak, žene u centar pažnje treba da stave ključnu kost i prednji deo ramena.

7. Crn donji veš

Ne crveno, ne belo i samo bez uzoraka: istraživanje veb-stranice secret.de pokazalo je da muškarci radije vide žene (ako već ne gole) u crnom donjem vešu.

8. Majica, ali njegova

Poruku „Volim da te nosim sa sobom“ sugeriše oversized majica. Kupite je na odeljenju za muškarce ili pak nabavite nekoliko brojeva veću.

9. Uska odeća koja naglašava figuru

Mnogi muškarci vole uske haljine jer naglašavaju najvažnije obline: nedra, struk i donji deo.

10. Farmerice

Na prvom sastanku muškarci zapravo više vole nepretencioznu i ležernu odeću, pokazuje statistika. Dugogodišnji favorit: farmerice.

24SEDAM.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top