Večeras je MLAD MESEC U VODOLIJI i donosi burne promene: Ovaj znak neka se pripremi na 14 dana POTPUNOG OČAJA

pixabay.com

Lifestyle

Večeras je MLAD MESEC U VODOLIJI i donosi burne promene: Ovaj znak neka se pripremi na 14 dana POTPUNOG OČAJA

Ovaj mladi Mesec koji će se dogoditi oko 22 sata i 4 minuta, 4. februara, zauzeće prostore Vodolije i doneti burne promene svakom znaku.

Novu godinu smo počeli ambiciozno, sa prvim mladim Mesecom 6. januara, koji nam je doneo mogućnost da strpljivo, metodično i disciplinovano započnemo sve planove, koje imamo na neke duže staze. Za razliku od takvog Meseca, mlad Mesec u Vodoliji, od 4. februara, donosi nam novi ciklus i malo drugačiju energiju tokom narednih 28 dana.

U nastavku saznajte, šta nas čeka u narednih 28 dana pod uticajem mladog Meseca u Vodoliji.

Kada su u pitanju mesečeve mene, mlad Mesec je uvek predstavljao novi početak, a u zavisnosti od znaka u kojem se trenutno nalazi, zavisi i oblast u kojoj je dobro započeti nešto novo. Kako je 4. februara mlad Mesec u Vodoliji, ono što započinjete treba biti inovativno, neobično, avangardno. Nešto po čemu ćete se razlikovati od drugih, jer Vodolija ne trpi prosečnost i stapanje sa masom. Biti zanimljiv i drugačiji, to je ono što se traži.

Ipak, jednom znaku će mlad Mesec doneti tugu i probleme, a to je Strelac.

Dragi Strelci, nema dileme da vi zaslužujete sreću, ali uskoro vas očekuju neka dešavanja koja će vam stvoriti tugu. Naime, noć mladog Meseca je 4. februara i nas će njegov uticaj biti negativan. Očekuju vas veliki problemi koji počinju od noći mladog Meseca 4. februara, pa sve do 14 februara i u ovom periodu vam baš ništa neće polaziti za rukom. Već 5. februara očekujte loše promene na ljubavnom planu, a posle toga će se problemi proširiti i na posao. Činiće vam se da je sve protiv vas, ali strpite se, nakon 14. februara će problemi lagano početi da se rešavaju.

S druge strane, znak kojem će uticaj mladog meseca doneti mnogo sreće je Škorpija.

Od noći mladog Meseca 4. februara, pa sve do 19. februara vi ćete znati samo za veliku sreću i desiće vam se mnogo lepih stvari.
Već 5. februara vas očekuje veliki novčani dobitak, a upravo će vam taj priliv novca nagovestiti veoma povoljan period. Na ljubavnom planu vas očekuju magična dešavanja, a 17. februar može biti preloman i tada vas očekuje ostvarenje velikog sna.

Takođe, uticaj mladog Meseca donosi priliku da promenite posao, pa ćete 19. februara primiti veoma dobru poslovnu ponudu.

Pred vama je neverovatno lep period, trudite se da ga iskoristite na najbolji mogući način.

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top