Prva izjava Dee Đurđević nakon teške nesreće (FOTO)

Poznati

Prva izjava Dee Đurđević nakon teške nesreće (FOTO)

– Ovo je jedina moja objava i izjava do sad. Od nesreće se nisam obratila – poručila je Dea

Dea Đurđević oglasila se prvi put od strašne nesreće prilikom koje joj je autobus otkinuo ruku, koju joj je prof. dr. Marko Bumbaširević uspešno prišio.

– Hvala najlepše stručnjacima sa VMA, doktorima i tehničarima iz šok sobe. Hvala što stge mi olakšali najteže dane i što ste bili profesionalni, prijateljski nastrojeni i što ste brinuli o meni. Ovo je jedina moja objava i izjava do sad. Od nesreće se nisam obratila – poručila je Dea.

Prvo oglašavanje Dee Đurđević, Printskrin: Instagram/deadjurdjevic

Podsetimo, Dea je u utorak, 26. marta, u jutarnjim časovima sa VMA prebačena na Klinički centar, na odeljenje ortopedije.

Dea je operisana 7. februara, odmah nakon teške nesreće, a prof. dr. Bumbaširević nakon uspešne operacije ekskluzivno za Telegraf.rs podelio je radosne vesti.

Na telefon nam se javio tek što je izašao iz operacione sale, a da se još nije ni presvukao. Iako je jedva stajao na nogama, doktor je zvučao presrećno što je ovako tešku operaciju do kraja uspeo odlično da izvede.

– Mrtav sam umoran, krvav, znojav, još nisam ni stigao da se presvučem. Odlično smo prišili ruku. Naravno, moraćemo još da je pratimo, ali očekujemo da će sasvim normalno moći da je koristi – poručio je tada dr. Bumbaširević.

Koliko je Deina operacija bila teška i komplikovana slikovito nam je objasnio dr. Bumbaširević. Lekari su morali da urade 10 anastomoza krvnih sudova (prirodno ili veštački stvorena veza između šupljih struktura u organizmu čoveka, prim. aut.).

Operaciju su, zajedno sa prof. dr Bumbaširevićem, izveli prvi asistent Čedomir Vučetić, asistent Palibrk, Dr Petrović Aleksandra i doktor Šarac sa VMA. 

Izvor: Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top