SVAKOG JUTRA URADI JEDNU ISTU STVAR KOJA MU ZNAČI: Ovako Novak Đoković započinje svoj dan!

instagram

Poznati

SVAKOG JUTRA URADI JEDNU ISTU STVAR KOJA MU ZNAČI: Ovako Novak Đoković započinje svoj dan!

Novak Đoković otkrio je koja je prva stvar koju uradi svakoga dana kada otvori oči.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, neizostavno svakog dana uradi jednu stvar koja mu mnogo znači u životu.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, otkrio je koja je prva stvar koju uradi svakoga dana kada otvori oči. On oduvek važi za izuzetno religioznu osobu, a koliko je vera u Boga bitan deo njegovog života pokazuje jedna od poslednjih izjava srpskog asa, piše Kurir.

„Molim se svakog jutra. Prvo izrazim zahvalnost za zdravlje, na prilikama da nastavim svoju evoluciju kao multidimenzionalno biće u ovom životu. Zahvalan sam bogu na porodici, na osećanjima, što se budim u velikom krevetu da bih video najlepše izlaske sunca. Na tome što nastavljam da radim na stvarima o kojima sam govorio, da naporno radim i treniram, na obavezama koje imam kao otac i suprug – rekao je Novak Đoković i dodao:

„Morate to činiti na dnevnoj bazi, da li je to neka dvominutna vežba smirenja ili molitva. Ponekad zaista nemate mnogo vremena, ali važno je biti disciplinovan i nastaviti sa tom praksom. Kada ste otvorenog uma, spremni ste da primate sve čime ste okruženi u ovom prelepom svetu. Mi smo blagosloveni što živimo u ovakvom svetu i što prolazimo proces evolucije. I kada dodete na prag saznanja ko ste, vi i dalje nastavljate da tragate za istinom. To vas donosi bliže izvoru odakle ste potekli i čini vas tako prisutnim smirenim, ispunjenim radošću i zahvalnim što postojite, što su tu svi oni koji vas okružuju i čine ispunjenim. To je suština života – zakljucio je Đoković.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top