Ljubavna priča Opre Vinfri duga 34 godine: I dan danas ga voli kao Boga, ali nikad nije pristala da se uda – evo zašto!

Printscreen

Poznati

Ljubavna priča Opre Vinfri duga 34 godine: I dan danas ga voli kao Boga, ali nikad nije pristala da se uda – evo zašto!

Shvatila je da ne želi nikada da se uda baš u trenutku kada ju je Stedman zaprosio

Stedman Grejam (68), životni partner slavne voditeljke Opre Vinfri (65), gostovao je u emisiji američke voditeljke Elen Dedženeres.

Voditeljka u je tokom emisije povela razgovor i o njegovoj voljenoj Opri, s kojom je u vezi već 34 godine.

„Opra i ti dugo ste zajedno. Veze su ponekad teške. Pretpostavljam da bi bilo teško biti u vezi s nekim poput nje, ako uistinu ne poznaješ samog sebe i nemaš samopouzdanja“, pitala je Elen.

Tajna naše veze je u tome što želim najbolje za nju. Posvećen sam njenoj sreći. Želim da bude najbolja verzija sebe koja može da bude i ona je odlična u tome. Ja sam uspeo da nađem svoju sreću, razvijem svoje veštine, svoje talente i zadovoljan sam time. Imati dobrog partnera koji može da ispuni sopstveni potencijal, a istovremeno ispunjava i vaš – to je sjajna kombinacija, odgovorio je Stedman.

Opra i Stedman nemaju tradicionalnu vezu, ali i pak su razmišljali o braku. To ih je držalo kratko, a voditeljka je priznala da je odlučila da nikad ne želi da se uda baš u trenutku kada ju je Stedman zaprosio!

Rekla je da je tada shvatila da joj je bilo važno da neko ima želju da se oženi njom, ali iskrena želja za bračnom zajednicom nikada nije postojala u njoj.

Par je venčanje otkazao i nakon toga nikad više nisu razgovarali o braku.

Pomislila sam: „Bože, zar sada stvarno moram da se udam?“ Shvatila sam da ne želim da budem u braku. Tada jednostavno ne bih mogla da živim život koji sam stvorila za sebe, zaključila je Opra Vinfri.

Izvor: zadovoljna.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top