Sve plemkinje ostavila u prašini: Stajling Melanije Tramp za susret s kraljicom sve oborio s nogu! (FOTO)

Poznati

Sve plemkinje ostavila u prašini: Stajling Melanije Tramp za susret s kraljicom sve oborio s nogu! (FOTO)

Ništa jednostavnije ni lepše od čisto bele haljine sa minimalističkim detaljima

Prva dama Amerike Melanija Tramp u pratnji supruga Donalda doputovala je u Veliku Britaniju, gde je predsednički par SAD-a ugostila kraljica Elizabeta lično.

Svečanoj ceremoniji dobrodošlice prisustvovali su i princ Čarls i Kamila Parker, a kada se Melanija pojavila, sve plemkinje ostale su u drugom planu.

foto: AP / Toby Melville

Naime, Melanija je u Bakingemsku palatu stigla u beloj haljini klasičnog kroja dužine do ispod kolena, sa diskretnim dugmićima preko grudi sve do teget kragne. U kombinaciju se perfektno uklopio pojas u teget boji i salonke sa visokom štiklom i nijansi pojasa i kragne.

foto: AP / Toby Melville

Savršena kombinacija kompletirana je fenomenalnim belim šeširom, koji je iznad oboda takođe teget.

foto: AP / Toby Melville

Ovim stajlingom Melanija Tramp je oduševila čak i najstrožije modne kritičare, jer njenoj besprekornoj odevnoj kombinaciji niko nije uspeo da nađe manu.

foto: AP / Toby Melville

Nasmejana Melanija veselo je ćaskala sa kraljicom i Kamilom, dok su Tramp i princ Čarls odmah započeli svoje teme. Kada zvanični sastanak s kraljicom bude gotov, Melanija i Donald Tramp biće specijalni gosti na velikoj čajanki u bašti čuvene kraljevske palate.

foto: AP / Frank Augstein

Nešto ranije danas, Melanija Tramp još jednom je potvrdila svoje mesto na modnom tronu, kada je izašla iz aviona u savršenoj poslovnoj kombinaciji, sastavljenoj od teget suknje i sakoa, i bele košulje sa crvenim i tamnoplavim detaljima.

foto: EPA / Will Oliver

Čini se da lepa Slovenka ovih dana preferira teget boju, koja joj definitivno odlično stoji, ali sa njenom figurom, teško da bi joj išta loše stajalo.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top