SRPSKA BLOGERKA BEBU JE RODILA PREVREMENO: Anastasija podelila iskustvo sa svim majkama, a onda u avionu uradila nesvakidašnju stvar! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

SRPSKA BLOGERKA BEBU JE RODILA PREVREMENO: Anastasija podelila iskustvo sa svim majkama, a onda u avionu uradila nesvakidašnju stvar! (FOTO)

Blogerka Anastasija Đurić podelila je sa svima detalje svog porođaja, s obzirom na to da je beba došla prevremeno.

Sina Andreja rodila je 10. maja ove godine, a videla ga je tek posle osam dana.

„Iako postoji mnogo teksta i emocija iza ove slike (i iako nisam mislila da ću ikada postaviti ovakvu sliku), probaću da budem što kraća. 14. Avgust 2019. je bio važan dan za nas jer je Andrej imao svoj prvi let, a ja sam bila uplašena kako će sve proći, što sam i podelila sa vama. Imali smo sreće da je sve prošlo savršeno. Osećam da ste svojom energijom pomogli i vi, i HVALA vam na tome! malo je reći da sam ZAHVALNA. A sada malo o dojenju“, napisala je ona i nastavila:

„Tražili ste i snimila sam video o prva tri meseca dojenja (još uvek nisam objavila), i onda se desilo nešto što nas je skroz poremetilo, toliko da sam morala da mu dam formulu. Formuli ništa ne fali i podržavam je i kada je stvar izbora a ne moranja ali ja prosto nisam mogla da se pomirim sa tim. Želela sam opet da ga dojim iako je u tom trenu delovalo nemoguće. Prevazišla sam sav taj stres i zainatila se, i na kraju uspela. Ljudi, Andrej je sisao i prespavao ceo let, bukvalno 50 min. Iako je let kasnio 2 sata i bili smo na aerodromu skoro celi dan, bio je jako dobar. Ne smem ni da napišem, ali izgleda da su i grčići prestali (čitaj – ja sam jedna srećna žena)“, napisala je Anastasija.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top