CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O LUNI ĐOGANI: EVO ZAŠTO SE VIŠE NE DRUŽI SA ANASTASIJOM!

instagram

Poznati

CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O LUNI ĐOGANI: EVO ZAŠTO SE VIŠE NE DRUŽI SA ANASTASIJOM!

Folk diva Ceca Ražnatović dugo nije govorila o pobednici „Zadruge 2“ Luni Đogani, koja je bivša drugarica njen ćerke Anastasije Ražnatović.

Iako neki misle da Ceca ima nešto protiv Lune, pošto je podržala Kiju Kockar u prvoj sezoni „Zadruge“, pevačica ima samo lepe reči za Đoganijevu.

View this post on Instagram

🦄 #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Devojku nisam videla sigurno pet godina. O njoj za to vreme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu reč da kažem, naprotiv. Jedno dobro dete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promenila, nije promenila, ja to ne znam, ali za ovo vreme provedeno u mojoj kući ja za to dete nemam ružnu reč da kažem. To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući. Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega – obasnila je Ceca u intervjuu za magazin „Svet“.

Podsećamo, u medijima se mnogo spekulisalo o prestanku druženja Lune i Anastasije, te se mnogo razloga navodila za prekid druženja, a sada je Ceca otkrila pravi razlog za to i stavila tačku na glasine da njena ćerka „ne miriše“ Lunu.

Izvor: Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top