„OSEĆAO JE BOL, TAJ LOŠ PERIOD JE IZA NAS“ Mirka otkrila sve detalje Vujadinove operacije, kao i kako je problem nastao

Poznati

„OSEĆAO JE BOL, TAJ LOŠ PERIOD JE IZA NAS“ Mirka otkrila sve detalje Vujadinove operacije, kao i kako je problem nastao

Fudbaler Vujadin Savić u Nemačkoj je operisao prepone, a najveća podrška mu je supruga Mirka, koja je za “Blic” ispričala da oporavak teče odlično.

Povreda koja je poslednjih meseci predstavljala problem bivšem kapitenu Crvene zvezde uspešno je sanirana u jednoj klinici u Nemačkoj. Tim lekara je operisao Vujadina, a oporavak teče dobro. Fudbaleru je najveća podrška bila njegova nevenčana supruga Mirka Vasiljević, kao i ostali članovi porodice.

Glumica Mirka Vasiljević za “Blic” otkriva kako je sada fudbaler.

– Sve je super prošlo, što me raduje. Ceo problem je nastao kada se posle nekoliko utakmica na Kipru povredio i nakon brojnih lekarskih pregleda koje je obavio tamo, sve prognoze su bile da će se sve rešiti terapijama. Međutim, vreme je prolazilo, a pošto je Vujadin odgovoran i veliki profesionalac uradio je dodatna ispitivanja jer je osećao bol. Otišao je u Nemačku, gde su lekari rekli da je najbolja stvar koja može da se uradi operacija, jer će to na duže staze dati najmanje komplikacija. Ubrzo je usledio moj povratak u Beograd, jer sam imala zakazana snimanja serije, te je on morao da nastavi lečenje u Nemačkoj bez mene. Vujadin je u dobrim rukama, sa njim su dobri lekari i verujem da će sve proći u najboljem redu – u dahu priča glumica koja za vreme fudbalerovog oporavka u bolnici vodi računa o njihovo troje dece.

Vujadin Savić

Ona dodaje da je operacija prošla bez ikakvih problema.

– U roku od dva dana su ga spremili za hiruršku intervenciju, operacija je odrađena. Sve je prošlo bez bilo kakvih problema i brzo je pušten kući. Srećom, moji baka i deka su penzioneri u Nemačkoj, bili su sa njim, čisto da zna da je neko blizak uz njega. Naravno, i mi u Beogradu smo sve vreme sa na telefonu, a danas ili sutra bi trebalo da se vrati u Beogradu – ispričala nam je Mirka i dodala:

– Bitno da je ceo taj loš period sada iza nas i da će sve dalje biti dobro jer će moći da se posveti treninzima. Povrede su sastavni deo fudbala, najbolje bi bilo da ih nema, ali se dešavaju – istakla je Vasiljevićeva.

Podsetimo, Mirka i Vujadin imaju troje dece, Andreja, Adrijanu i Mihajla, a jedno drugom su uvek velika podrška. Mirka je u nekoliko navrata isticala da joj nije teško da se zbog supruga preseli u drugu zemlju, a da u Beograd dolazi zbog posla.

Vujadin: Nije moglo bez operacije

Jedan od naših uspešnijih fudbalera Vujadin Savić sam je potvrdio da je poslednjih meseci imao problema, te da je bio prinuđen da ide pod nož.

– Zbog ove povrede već mesec dana nisam izašao na teren da treniram, mislili smo da može da prođe samo sa terapijama bez treninga, ali nije nikako bilo moguće. Operisao sam prepone i pauza je dve do tri nedelje. Bože zdravlja, biće sve u redu brzo – poručio je Vujadin iz Nemačke.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top