Teška povreda Ivane Španović

instagram

Poznati

Teška povreda Ivane Španović

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je doživela tešku povredu na mitingu u Berlinu.

Ona zbog toga verovatno neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Dohi.

„Ivana je povredila zadnju ložu desne noge kada je trčala zalet u poslednjoj seriji i to najverovatnije znači da Ivana neće nastupati na Svetskom prvestvu u Dohi koje se održava za mesec dana. Odmah po povratku u Srbiju ćemo obaviti sve preglede i snimanja i više saznati o ozbiljnosti povrede“, rekao je njen trener Goran Obradović.

Španovićeva se povredila u šestoj seriji skoka u dalj, i u suzama i jakom bolu je napustila stadion.

Ivana je avgusta prošle godine, takođe u Berlinu, zadobila povredu Ahilove tetive i bila prinuđena da odustane od finala EP.

Pre samo tri nedelje, miljenica naših ljubitelja sporta blistala je na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu. Tamo je osvojila srebrnu medalju skokom od 6,85 metara, plasirala na završni miting Dijamantske lige, ispunila olimpijsku normu za Tokio 2020. Prethodno je kuburila sa bolom u peti, koji je bio potpuno uminuo, što je potvrdila u Birmingemu.

SLOMLjENO SRCE

IVANA Španović je na svom instagram-profilu uz reč „Berlin“, stavila i sliku slomljenog srca.

– Nisam znala šta znači briznuti u plač dok nisam osetila ovakav bol dva puta u godinu dana. Hvala. Nije trebalo. Vreme je za odmor i neka nova sećanja. Hvala Vam na porukama podrške – obratila se naša najbolja atletičarka fanovima.

Izvor: Novosti/b92

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top