SUTKINJA U SEVERININOM SLUČAJU I MILAN POPOVIĆ UHVAĆENI NA ZIMOVANJU U ISTOM HOTELU

Printscreen/Instagram

Poznati

SUTKINJA U SEVERININOM SLUČAJU I MILAN POPOVIĆ UHVAĆENI NA ZIMOVANJU U ISTOM HOTELU

Sutkinja koja je sudila u slučaju starateljstva nad detetom između Severine Kojić i Milana Popovića ponovo je dospela u centar medijskih interesovanja nakon što se pojavila u istom hotelu gde i Popović.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, sutkinja i Popović su zimski odmor proveli u austrijskom skijalištu.

Mi smo u hotel stigli u subotu, 4. januara, naveče i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sledeći dan ujutro u predvorju hotela. Bila sam s porodicom, a on je bio s detetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili – potvrdila je sutkinja zagrebačkog Opštinskog suda Tea Golub za Jutarnji list.

Podsetimo, Golub je doniela presudu kojom se starateljstvo nad zajedničkim sinom Severine i Popovića dodeljuje samo ocu.

Sutkinja i Popović su se sreli u jednom od popularnih skijališta Hrvata tokom tzv. hrvatske skijaške sedmice. Skijanje smo uplatili još na prolj eće i šta smo trebali, otići – kazala je sutkinja koja je potvrdila da je u tom hotelu bilo i advokata iz Zagreba koji su ih mogli videti.

Sutkinja Golub je 28. novembra donela privremenu meru i odlučila u nepravomoćnoj presudi da dete živi s ocem Milanom Popovićem te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta. Pritom u odluci nije navela na kojoj će adresi živeti dečak.

Severina Kojić je na presudu uložila žalbu od tridesetak stranica. Sutkinja Golub prvog radnog dana na povratku sa skijanja u ponedeljak poslala je spis na splitski Županijski sud povodom žalbe na presudu koju su podneli Severinini advokati.

Izvor: Hayat

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top