Modno izdanje zbog kog su joj se poklonili i oni koji je ne vole

Printscreen/Instagram

Moda

Modno izdanje zbog kog su joj se poklonili i oni koji je ne vole

Ona svakom novom objavom pokaže savršenu dozu stila i elegancije.

Severina Vučković je regionalna zvezda, ali osim u njenim hitovima, slobodno možemo da se prepustimo i njenoj modnoj magiji. Kada su njena pojavljivanja u pitanju, uvek smo iznova oduševljeni.

Lepa pevačica je uglavnom ona koja postavlja nove trendove i pokazuje svojim primerom kako možete izgledati moderno i zanosno. Ona koristi Instagram kao platformu na kojoj prikazuje svoja modna izdanja.

Poslednja objava je doslovno protresla njenu publiku i naterala čak i one koji je manje vole, da joj se poklone kada je stil u pitanju.

Severina je pozirala u nabranoj haljini na jedno rame u boji kože i od materijala koji se blago presijava. Ovakvi modeli su savršena optička varka, osim što sužavaju struk, njena boja se stapa s kožom i na prvi pogled se čini kao da nema ništa na sebi. Pevačica je uz ovako jednostavno, a efektno izdanje dodala samo šljašteće minđuše i isfenirala kosu na ravno.

I ovo Severinino izdanje je privuklo gomilu pozitivnih komentara, a bez sumnje je da je ovog puta šarmantna pevačica postavila novi modni izazov iako je ovakav model popularan kod svetskih zvezda, naše javne ličnosti ga ne biraju tako često.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top