Haljine u kojima svaka žena izgleda kao BOGINJA

Moda

Haljine u kojima svaka žena izgleda kao BOGINJA

Ako bismo morali da nosimo samo jedan komad u decembru, haljina koju je ponela Severina definitivno bi bila naš prvi izbor.

Haljina koja definitivno stvara iluziju na prvi pogled je trenutno najpopularnija „gola haljina“ za kojom su poludele žene širom sveta.

Njen trik je u tome da delovi koji su u boji kože čine kao da nemate ništa obučeno na sebi.

Ovom trendu nije odolela ni popularna pevačica Severina koja deli ogromnu strast prema modi i uživa da prati trendove.

Obukla je crnu koktel haljinu na jedno rame, od prozirnog maretijala, a ovakav kroj savršeno naglašava svaku figuru i ulepšava je.

S obzirom na to da je u pitanju model koji se lako prilagođava svakom obliku tela i veličini figure tj. model koji zaista pristaje svakoj ženi, ne čudi što je kreacija izazvala tako velik interes. Varijanta napravljena od crnog prozirnog materijala u sebi ima ušiven bodi boje kože, koji dodatno naglašava iluziju gole haljine.

Severina u svojem ormaru već ima zlatnu verziju ove haljine, koju je nosila na koncertu.

Na crvenim tepisima videli smo mnogo varijanti golih haljina koje su i najblaži modni kritičari proglasili neukusnima, ali ovaj model koji je Severina ponela pravi je dokaz da gola haljina stvarno ne mora da prelazi granicu dobrog ukusa.

Severinina haljina je savršena za sve predstojeće posebne prilike i praznike pred nama. S obzirom na to da nam se bliži Nova godina to znači samo jedno – vreme je da naša garderoba izgleda šljokičasto i glamurozno, a mi vam donosimo 5 predloga za novogodišnju proslavu.

Haljina u crvenoj boji

Sako haljina

Slip haljina

Zlatna haljina

Haljina od somota

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top