Odluka je pala — Elizabeta odabrala ko će ZAMENITI Harija i Megan u kraljevskoj porodici

Poznati

Odluka je pala — Elizabeta odabrala ko će ZAMENITI Harija i Megan u kraljevskoj porodici

Odluka princa Harija i Megan Markl da odstupe sa vršenja svojih dužnosti šokirala je svetsku javnost, a sad je otkriveno ko će ih zameniti.

Sudeći po kraljevskom biografu Robertu Lejsiju, Megan i Harija zameniće dve mlađe Elizabetine unuke, princeze Beatris i Judžin.

– Očito da jedna od posledica odstupanja vojvode od Saseksa od dužnosti jeste i to da će Beatris i Judžin morati da se iskažu. Neko mora zameniti ljude koji napuste svoj položaj. Siguran sam da će princeze da se izvuku iz senke i da će biti dobro prihvaćene. To je ono što kraljevskoj porodici i treba, jer će do Džordžove generacije proći još 15 godina. Baš je ironično da je Hari naveo upravo njih dve kao model onoga na šta želi da se ugleda – ispričao je Lejsi za Hello.

Princeze Beatris i Judžin su ćerke Elizabetinog sina Endrjua i Sare Ferguson. Pažnju je privuklo venčanje princeze Judžin sa preduzetnikom Džekom Bruksbenkom u oktobru 2018. Beatris se udaje ove godine za britanskog investitora Edoarda Mapelija Mocija.

Dve sestre nikada se nisu previše eksponirale, iako su članovi kraljevske porodice. Štaviše, one su oduvek imale određen vid slobode, te je Beatris zaposlena kao finansijska savetnica, dok Judžin radi u londonskoj galeriji.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top