Severina skinula prezime Kojić, a onda otpratila Kebu sa Instagrama: Da li ovo sluti na kraj? (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Severina skinula prezime Kojić, a onda otpratila Kebu sa Instagrama: Da li ovo sluti na kraj? (FOTO)

Kako upućeni tvrde, Kebina snajka pojavila se nedavno na dodeli nagrada na jednoj televiziji bez prisustva supruga

Severina je pre nekoliko dana sa svih društvenih mreža skinula Igorovo prezime i ostavila samo svoje ime, na kojem je izgradila karijeru.

Kako upućeni tvrde, Kebina snajka pojavila se nedavno na dodeli nagrada na jednoj televiziji bez prisustva supruga, što je navelo prisutne da pomisle da na relaciji Seve – mali Keba nešto nije u redu, a dodatne sumnje pevačica je izazvala nekoliko sati kasnije kada je sa društvenih mreža skinula prezime Kojić.

– Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gde je Igor, na šta je ona kratko odgovorila: „Nije pošao sa mnom“. Ona nije želela da odgovara na pitanja vezana za svog venčanog supruga, što je sve začudilo. Sve vreme je uživala u društvu dece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vreme na telefonu, što sada nije bio slučaj – govori izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako dalje izvor navodi, Seve se nakon primljene nagrade nije zadržavala u studiju, nego je odmah napustila zgradu televizije, a Igor nije došao po nju. Samo par sati kasnije sa Severininog Instagram i Fejsbuk profila nestalo je prezime Kojić.

Naime, pevačica je obrisala prezime i ostavila samo svoje ime. Pored toga, otpratila je i svekra Kebu, koga je do tog trenutka pratila. Igor je još uvek na listi Severininih pratilaca i tu je usamljen budući da pevačica više ne prati ničije aktivnosti.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severinom kako bismo saznali iz kog razloga se odrekla venčanog prezimena, kao i zbog čega je otpratila svekra, ali odgovora nije bilo.

alo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top