Princ Hari POSLEDNJI PUT u uniformi, ali svi su gledali samo u njegovu lepu suprugu Megan

Poznati

Princ Hari POSLEDNJI PUT u uniformi, ali svi su gledali samo u njegovu lepu suprugu Megan

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su uživali u dugom, pozdravnom aplauzu podrške u Rojal Albert holu u Londonu, koji je bio namenjen njima dvoma.

Naime, Hari se poslednji put pojavio u svojoj uniformi Kraljevske mornarice dok je na reveru nosio medalje dobijene u Avganistanu.

Ovo je poslednji put da će vojvoda nastaviti angažman u službenom svojstvu Kraljevske mornarice, od kako je nasledio čin kapetana generala od svog dede, princa Filipa 2017. godine.

Sa ogromnim osmehom na licu, u crvenoj dugoj haljini modne kuće Safiyaa, Megan Markl je pravila društvo svom mužu. Uz glamuroznu haljinu vrednu oko 1.500 evra, Megan je nosila i dragulje na minđušama sa potpisom Simone Roča.

Dok je poznati par prisustvovao događaju, opšti utisak prisutnih je bio da je princ Hari na ivici suza, dok je Megan bila euforična. Stručnjaci za govor tela, već su analizirali pojavljivanje vojvode i vojvotkinje od Saseksa, te su naveli da je Hariju bilo neprijatno na pomenutom događaju, dok je Megan uživala u svetlima reflektora!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top