ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ PRED RAZVODOM? Jedna osoba otkrila je apsolutno sve, evo detalja!

Printscreen/Instagram

Poznati

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ PRED RAZVODOM? Jedna osoba otkrila je apsolutno sve, evo detalja!

Detalji će vas totalno iznenaditi

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nema mira od kada se zloćudna korona pojavila u Srbiji, pišu popularni portali.

Kako navode mediji, njen strah za sina toliko je veliki da se Aleksandra najozbiljnije pridržava svih saveta epidemiologa.

Osim majke nikog ne pušta u kuću, a naviše što ona sama izađe jeste do kapije. Brenu i Bobu ne posećuje, navodi se u tekstu sa sajta.

Iako se i njen muž Filip Živojinović složio da oboje budu maksimalno oprezni i disciplinovani, on je prekršio dogovor i sa malim Aleksandrom prošetao do svojih roditelja. Nakon toga je Prija poludela, navodi ovaj medij.

Period izolacije teško pada svima, naročito onima koji nisu navikli da sede kod kuće, a kada se još doda i strah za dete, čas posla izbije svađa.

– Aleksandra je maksimalno ozbiljno shvatila situaciju, dok Filip smatra da mu ništa neće biti ako prošeta do Bobe i Brene, koji su u blizini. On i Prija se inače super slažu i oko svega dogovaraju, ali noramlno da se muž i žena sporečkaju kada su non-stop zajedno. Doduše, Aleksandra je temperamentnija od njega kada su rasprave u pitanju. U ljutnji mu kaže svašta, pa mu je i zapretila da će se razvesti ako prekrši njihov dogovor. Naravno, nije to baš tako mislila. To je sve izgovoreno u nekom strahu i potrebi da zaštiti dete jer ga je on izveo napolje i kad se vratio ispričao da je bio i do svojih. Ona se u momentu presekla, a nakon toga je pobesnela. Na prvom mestu, zabrinula se za bebu, iako lekari kažu da deca ne oboljevaju nego prenose virus. Zabrinula se i zbog Brene i Bobe jer su ljudi u godinama, tako da se ne treba zezati. Pogotovo što Brena ima brojne zdravstvene probleme. Ona se jedva izvukla od problema sa trombom, ali jie od tada na terapiji i posebnom režimu života i svaka jača infekcija bi mogla da izazove komplikacije – kaže za Svet izvor blizak Živojinovićima.

Srbija danas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top