Ovo su razlozi razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovo su razlozi razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića

Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili su da se razvedu nakon 14 godina braka, o čemu je ona putem Instagrama obavestila domaću javnost.

U javnosti se spekulisalo da je njihov brak bio na klimavim od trenutka kada se pevačica našla u jeku afere a fudbalerom Ognjenom Vranješom, te su se njih dvoje javno prepucavali, pa su usledile i tužbe koje su podneli jedno protiv drugog.

Ove godine kao bomba je odjeknula vest da Karleuša prijavila supruga na Božić za porodično nasilje.

Karleuša je tada prijavila Duška da joj je fudbaler navodno udario šamar i pljunuo u lice, dok je on demantovao u svojoj izjavi. Podsetimo, policija po prijavi pevačice otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

„Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe“, oglasio se Duško nakon skandala.

Pevačica je danas na Instagramu objavila saopštenje u kome je navela da je njihovom braku došao kraj, kao i to da starateljstvo nad decom pripada njoj.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nas našom decom pripada meni – stoji u njenoj objavi.

Pravi razlog razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića otkrio nam je izvor blizak pevačici:

– Jelena i Duško su u poslednje tri godine živeli kao rogovi u vreći i to su znali svi koji ih poznaju. Ona se trudila da zbog dece održi koliko toliko normalnu atmosferu u kući, ali to nije išlo. Bilo je i nekoliko incidenata, prvenstveno onaj na Božić. Prosto, svađali su se svakog dana, tj. kad je Duško u Beogradu –  priča izbor blizak porodici i nastavlja:

– Duško je svaku noć u gradu sa prijateljima, vraća se kući oko pet, šest ujutru. On sad proživljava mladost, ono što su ostali muškarci radili kad su imali dvadeset i nešto a on nije jer je bio u inostranstvu i igrao fudbal. Verujte, to nijedna žena ne bi trpela.

Blic/Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top