Prva objava Jelene Karleuše nekon saopštenja o RAZVODU

Printscreen/Instagram

Poznati

Prva objava Jelene Karleuše nekon saopštenja o RAZVODU

Situacija kroz koju prolazi pevačica, jeste jedna od onih životnih perioda koji se svrstava među jedne od najpotresnijih u životu.

Pevačica Jelena Karleuša na svoj Instagram profilu izdala je saopštenje o sporazumnom razvodu. Ona i nekadašnji fudbaler Duško Tošić su se rastali posle 14 godina braka.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila saopštenje za javnost, u kom je istakla da sportista više „ne vidi sebe kao deo njihove porodice“.

— Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice — počela je pevačica. — Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu.

Kako je ona istakla, svesna je da je pred njenom porodicom težak period zbog pažnje javnosti koju njena porodica privlači.

— U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću ni da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta naši životom, što je nešto na šta sam navikla… Pa navalite — poručila je Jelena.

Jelena Karleuša
FOTO: INSTAGRAM

Nakon ove objave ona je na opciji Instagram priče objavila i fotografiju svoje majke Divne. Jelena često objavljuje fotografije svoje majke koja joj je bila najveća podrška u poslu i životu, pa se stiče ustisak da u teškim trenucima za nju ona najčešće objavi uspomene sa majkom.

Jelena Karleuša

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top