Sevki godi svekrvina kuhinja: ‘Udebljala sam se sedam kila…’

Printscreen/Instagram

Poznati

Sevki godi svekrvina kuhinja: ‘Udebljala sam se sedam kila…’

Pevačica je zatvorena u kući svekrve i svekra. Osim što peva u domu, upija nove recepte i vežba, kaže da je dobila na masi

Severini Kojić (47) postala je već tradicija subotom naveče zasesti pred ekran svog računala te obožavateljima “servirati” emisiju u vlastitoj produkciji.

Splićanka je trenutno u izolaciji u Beogradu sa suprugom Igorom (32) i njegovim roditeljima, Draganom Kojićem Kebom (59) i Oljom, a u najnovijem izdanju “SeVeTeVe-a” raspričala se o kilogramima.

Foto: Instagram

Fanovima na društvenim mrežama priznala je da se udebljala.

– Svi mi šaljete brojna srca koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše treba nešto napuniti i stomak. Na primer, ja sam se udebljala sedam kilograma, što je jako dobra vest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava – započela je Seve.

Foto: Instagram

Zatim je istakla kako svi koji održavaju formu poput nje trebaju se ponekad i nahraniti.

– Moramo nešto jesti. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju obitelji koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove ‘Tajne svekrvine kuhinje’ – najavila je pevačica, a onda je pokazala što ju je svekrva Olja naučila.

Foto: Instagram

– Danas ćemo praviti pitu krumpirušu – rekla je na početku videa te se “bacila” na guljenje krumpira.

– E Seve, Seve, trebala si ga izrendati – obratila se samoj sebi, dok je kuvala u izdanju u kojem se retko viđa. Obukla je cvetnu haljinu, navukla je pregaču, a štikle je zamenila papučama.

Foto: Mislav

– Ovo je neki dobar luk, od njega se ne plače – nastavila je pričati dok je pripremala Oljin specijalitet.  Stavila je duplu koru, a fanovima je objasnila i zašto.

– Jer je krumpiruša onda hrskavija – zna Seve tajne svekrvine kuhinje.

Za one koji takođe žele eksperimentisati u kuhinji dobra vest je da je Splićanka podelila recept u svom videu. Za Sevinu, odnosno Oljinu krumpirušu, tako će vam trebati pet krompira, dva luka, malo soli i papra, 14 kora za savijače te ulje za premazivanje kora, ali neko zdravo ulje, istakla je pevačica.

– Pečemo u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva između 40 i 60 minuta (ovisno o pećnici) – dodala je. Pevačica se obratila i svima onima koji su bili skeptični oko njenog kuvanja.

– Što ste mislili, da ja ne znam ni jaje ispeći? Tu se varate! Čudno je vama da ja gulim krumpir, ali samo vi probajte moju krumpirušu, nećete požaliti – samouvereno će Seve. Gospođa Kojić je za kraj najavila još recepata idućih subota. Fanovi s nestrpljenjem čekaju nove gastronomske avanture vrckave Splićanke…

Izvor: 24.sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top