Taman što su pokrenuli posao, DESILO SE OVO – Neko baš želi da ih uništi!

Printscreen/Instagram

Poznati

Taman što su pokrenuli posao, DESILO SE OVO – Neko baš želi da ih uništi!

Novi počeci su uvek teški, a to su na svojoj koži odmah osetili princ Hari i njegova supruga Megan Markl. Nakon što su se preselili u Los Anđeles i prošlog ponedeljka lansirali novu neprofitnu organizaciju „Archwell“, morali su da brinu i o hakerima koji su napali njihov sajt.

Naime, nakon što su pokrenuli projekt, internet trolovi su na njihovoj veb stranici postavili video pesme Kanje Vesta „Gold Digger“ (op. a. Sponzoruša).

„Hahaha, ko god je ovo uradio s njihovom stranicom je genije…“, „Pod rediteljskom palicom archewell.com lol lol – Beži Hari!“

Megan i Hari od početka aprila više ne obavljaju kraljevske dužnosti i nemaju pravo da se u imenu svog brenda koriste nazivom Saseks. CNN je od predstavnika za medije slavnog para dobio izjavu u kojoj piše da ime organizaciji ipak nisu dali po imenu svog sina već prema grčkoj reči koja znači izvor akcije.

Kažu kako je ta grčka reč arche bila i inspiracija za ime njihovog sina. – Archewell je ime koje kombinuje drevnu reč za snagu i delovanje.

Vest o pokretanju njihove humanitarne organizacije u Velikoj Britaniji nisu dočekali s oduševljenjem jer smatraju da su mogli da sačekaju neko bolje vreme i strpe se da prođe borba s pandemijom koronavirusa, a Britancima je posebno zasmetalo to što su ovu informaciju podelili s javnosti baš u trenutku kada je britanski premijer Boris Džonson završio na intenzivnijoj nezi zbog koronavirusa.

– Nisu li mogli da pričekaju bolji trenutak? Ljudi u celom svetu vode borbu s kornavirusom i oni su baš sad odlučili da fokus stave na svoju organizaciju? Nije vreme za to, bez obzira na to koliko imaju dobru nameru s ovom organizacijom – bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Izvor: krstarica

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top