Novi RAT na društvenim mrežama, sukobile se Anastasije i Jelena Karleuša

Printscreen/Instagram

Poznati

Novi RAT na društvenim mrežama, sukobile se Anastasije i Jelena Karleuša

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović sinoć su ušle u verbalni okršaj putem Instagram storija

Drama je nastala nakon gostovanja Svetlane Cece Ražnatović u emisiji “Hit tvit.” Jedan od gostiju bio je i političar Čedomir Jovanović, koji je bio u Vladi Republike Srbije tokom policijske akcije “Sablja” 2003. godine, nakon što je premijer Srbije Zoran Đinđić ubijen.

Tada je uhapšena i Ceca, te je u zatvoru bila 4 meseca. Ona je sinoć Jovanovića upitala zbog čega je tada bila uhapšena.

Nakon što joj je odgovorio da se to dogodilo jer je postojala osnovana sumnja da je bila umešana u ubistvo premijera države, razgovor je prerastao u svađu, a na Instagramu se oglasila i Anastasija, prisetivši se trenutaka hapšenja.

Jelena Karleuša, Cecina suparnica, gledala je emisiju, o čemu je dala svoj sud, a to je izazvalo gnev Cecine ćerke Anastasije.

foto: printscreen

Najpre su ove prozivke usledile na Jelenin račun, ali revoltirana Cecina ćerka tu nije stala.

foto: printscreen

Kada je mnoge stvari koje joj leže na duši rekla, Anastasija je začinila ceo rat sa rečima gde spominje i Jeleninu decu, ali je objavu ubrzo i obrisala.

foto: printscreen

“Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, jel? To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u 4 i 6 gdina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo. Te suze koje sada puštate nekada smo mi u morima. Sram vas bilo,” napisala je ona.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top