Viktorija Bekam: Mislim da je nošenje uske i pripijene odeće znak nesigurnosti

Poznati

Viktorija Bekam: Mislim da je nošenje uske i pripijene odeće znak nesigurnosti

Modna kreatorka Viktorija Bekam iskreno o svom stilu nekad i sad

Modna kreatorka Viktorija Bekam odgovarala je za „Gardijan“ na pitanja studenata mode, gde je otkrila mnogo toga o svom privatnom životu, ali i stilu.

Kako kaže, život tokom karantina bio je više nego neobičan, budući da je njenu kancelariju u kući zauzela ćerka Harper koja je, uprkos tome što sluša nastavu online, morala da nosi školsku uniformu.

– Isprva mi je to bilo čudno, ali mislim da pomaže da se održi rutina. Čak sam se i ja ponašala kao inače – oblačila sam se za posao, ali i komforno – par starih farmerki, majica ili duks. Ne volim da nosim trenerke sa lastišom jer se i dalje osećam dobro i želim da imam samopouzdanje.

Viktorija se osvnrula i na svoj stil tokom karijere u grupi Spice girls.

– Nosila sam previše uskih haljina sa korsetima, a moj lični stil je zapravo mnogo opušteniji. Gledajući unazad, mislim da je to bio odraz moje nesigurnosti čim sam nosila toliko odeće koja je bila veoma uska i pripijena uz telo.

Što se više život menjao, slično je bilo i sa stilom.

– Mnogo toga radim u toku dana, ne mogu da budem mama, supruga i zaposlena žena tako što ću trčati u visokim štiklama ceo dan. Definitivno imam više samopouzdanja što sam starija. Znam šta mi stoji, znam šta lepo izgleda i šta mi je udobno. Ne mislim da načinom oblačenja treba bilo šta da dokazujem – ističe.

A na pitanje koji bi savet dala mladoj Viktoriji Bekam, odgovorila je:

– Uživaj u putu. Jer ja jesam. Radi ono što ti instinkti kažu. Uvek kažem da mogu da podnesem greške koje sam sama napravila, ali ne one koje sam načinila jer nisam slušala instinkt. On s razlogom postoji – zaključila je.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top