Dr Nestorović branio Novaka Đokovića na SVOJ način: Niko nije umro na turniru, ovi što ga napadaju su za PSIHIJATRIJU!

Printscreen

Poznati

Dr Nestorović branio Novaka Đokovića na SVOJ način: Niko nije umro na turniru, ovi što ga napadaju su za PSIHIJATRIJU!

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostovao je na TV Prva i ponovo izazvao veliku pažnju svojim stavovima.

Tokom ovog nastupa je, pored ostalog, branio i Novaka Đokovića od napada nakon organizacije Adrija tura.

Poznato je da Đoković i Nestorović imaju sjajan odnos, pa je poznatom lekaru posebno teško pala hajka sa kojom se Novak suočio.

– On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je biti šampion ako si Srbin – rekao je doktor Nestorović, a prenosi „Telegraf“.

Tome je ovaj pulmolog dodao i sledeće:

– Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju… Sada ga teniseri brane, jer karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je – jedan, kao što kaže Miljenko Jergović. On je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek (kada to shvatite) onda (možete da) komentarišete Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao!

Podsetimo, Dino Rađa je na njemu svojstven način nedavno branio Đokovića, koji je i sam bio zaražen korona virusom, ali se od njega brzo oporavio i sam Novak i njegova supruga Jelena.

Sport Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top