Mira Škorić progovorila o BORBI SA RAKOM: Počela sam da osećam umor, a onda sam saznala STRAŠNU ISTINU

Printscreen/Instagram

Poznati

Mira Škorić progovorila o BORBI SA RAKOM: Počela sam da osećam umor, a onda sam saznala STRAŠNU ISTINU

Mira Škorić uspela je da nakon 15 godina pobedi rak štitne žlezde, koji se smatra jednim od najpodmuklijih oblika karcinoma.

Posle velike borbe i četiri operacije, pevačica konačno može da odahne i da uživa u životu:

– Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se setim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme.

– Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbiljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice – prisetila se ona, dok sada tvrdi da se i dalje čuva.

– Međutim, i dalje se borim, primam terapije, čuvam imunitet, uzimam vitaminske koktele. I dalje pevam normalno, po dva sata, kao da nisam bila bolesna. I ne volim kada me sažaljevaju, kada pročitam da sam se povukla sa scene, da više nisam u stanju da pevam. O svojoj bolesti nikada javno ne bih progovorila ni reč, da nije drugih obolelih, kojima bih možda mogla da pomognem – rekla je Mira.

Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top