ĆERKA KAJE OSTOJIĆ NAPUNILA 18: Svi kažu da su ISTE, a pogledajte kako NIKOLINA IZGLEDA!

Printscreen/Instagram

Poznati

ĆERKA KAJE OSTOJIĆ NAPUNILA 18: Svi kažu da su ISTE, a pogledajte kako NIKOLINA IZGLEDA!

Katarina Kaja Ostojić posvetila je emotivnu poruku ćerki koja je danas napunila 18 godina.

Pevačica je objavila niz fotografija i oduševila sve trenucima koje je delila sa Nikolinom, a mnogi kažu da neodoljivo liče.

„Taj 28.8.2002… bila je strašna vrućina napolju. Bilo je teško na svim poljima. Trebalo je da se rodiš na moj rođendan 11.9. ali si poranila dve nedelje, kao što rekoh, i na tom polju beše teško. Ali ja sam znala da posle kiše dođe sunce. Znala sam da ćeš to biti baš ti, takva kakva jesi, kakvom se beskrajno ponosim, da ćeš doći kao sunce, kao zvezda, kao nebo, kao ceo svet u mojim rukama. Nisi mogla biti bolja nego što jesi. Kao da si se rodila na jedan od najvećih hrišćanskih praznika, eto, takva si i sama. Dobro došla u svet odraslih. Od danas ti više ne trebam da sa tobom idem u opštinu i u ostale državne institucije, ali tamo se ionako već odavno bolje snalaziš nego ja. Ali za sve ostalo, ti ćeš za mene uvek biti mala Beba Buba. Želim ti samo izobilje, svega po redu, to već znaš. Srećno ti punoletsvo. Volim te“, napisala je Kaja i stavila nekoliko emotikona srca.

View this post on Instagram

Taj 28.8.2002…bila je strasna vrucina napolju. Bilo je tesko na svim poljima. Trebala si da se rodis na moj rodjendan 11.9. ali si poranila dve nedelje, kao sto rekoh, i na tom polju bese tesko…Ali ja sam znala da posle kise dodje sunce…znala sam da ces to biti bas ti, takva kakva jesi, kakvom se beskrajno ponosim, da ces doci kao sunce, kao zvezda, kao nebo, kao ceo svet u mojim rukama. Nisi mogla biti bolja nego sto jesi. Kao da si se rodila na jedan od najvecih hriscanskih praznika, eto, takva si i sama. Dobrodosla u svet odraslih…od danas ti vise ne trebam da sa tobom idem u opstinu, i ostale drzavne institucije, ali tamo se ionako vec odavno bolje snalazis nego ja 😁😍 ali za sve ostalo, ti ces za mene uvek biti mala Beba Buba. Zelim ti samo izobilje, svega po redu, to vec znas. Srecno ti punoletstvo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @nikolina.dragojlovic volim te 🍀🎂❤️

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top