TREBALO JE DA SE UDA ZA DRUGOG, A ONDA JE SRELA NJEGA: EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE VERIO IVANU ŠPANOVIĆ!

Printscreen/Instagram

Poznati

TREBALO JE DA SE UDA ZA DRUGOG, A ONDA JE SRELA NJEGA: EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE VERIO IVANU ŠPANOVIĆ!

Atletičarka Ivana Španović verila se sa trenerom i nutricionistom Markom Vuletom.

Njih dvoje su na društvenoj mreži Instagram objavili fotografiju na kojoj su zagrljeni, a verenički prsten vidi joj se na ruci.

„Kad neko oslobodi dete u vama, i voli vas divlje, znate da ste našli pravu osobu“, napisala je uz fotografiju, a onda je Marko uz svoju napisao: „Provedite život sa nekim ko budi dete u vama.“

Vuleta i Španovićeva su u vezi skoro godinu dana. Fitnes trener Marko Vuleta joj je vratio osmeh na lice nakon kraha desetogodišnje veze sa bivšim partnerom Vladom za koga je i bila verena.

Vest o vezi sa Markom osvanula je u medijima u decembru 2019, a tri meseca ranije, u septembru iste godine, Ivana je priznala da je raskinula sa verenikom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je u ljubavi bila 10 godina.

Krajem 2019. Španovićeva je potvrdila da je upovila u novu romansu sa Markom.

– Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim – rekla je Ivana tada za „Srpski telegraf“.

Ivana i Marko ne kriju svoju ljubav, a svaki slobodan trenutak koriste za zajednička putovanja. Koliko je srećna i zaljubljena Ivana pokazuje i tako što neretko deli zajedničke fotografije sa Markom.

Marko je fitnes instruktor koji je veoma aktivan na društvenim mrežama i prati ga skoro 16.000 ljudi. On često objavljuje svoje fotografije sa treninga, baš kao i njegova verenica. Na profilu mu stoji da je profesor sporta i nutricionista, osim što je personalni trener.

Nedavno su se Ivana i Marko našli na meti kritika nakon što su objavili zajendičku fotografiju dok šetaju plažom.

Ljudi su masovno krenuli da osporavaju njihov izgled, govoreći: „ona je kao muško, a ovog nauljenog neću ni da komentarišem“, „šta je ovo? Meni je ovo previše“, „imam osećaj da škripe kao balon o balon“, bili su samo neki od komentara hejtera.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top