Zvanično kraj braka: Sanja Marinković se razvodi!

instagram

Poznati

Zvanično kraj braka: Sanja Marinković se razvodi!

Voditeljka više nema šta da krije

Nakon skoro deset godina braka nekadašnji bračni partneri Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin odlučili su da svako krene svojim putem, te su pre nekoliko meseci i zvanično podneli papire za razvod braka.

Kako saznajemo, brakorazvodna parnica će biti okončana 25. decembra, za kada je zakazano ročište, kada će brak sporazumno biti konačno i sudski razveden.

„Istina je, suđenje je zakazano za 25. decembar. Do tada ništa ne mogu da pričam, dok se ne okonča proces u sudu. Posle toga ćemo se čuti“, rekla je voditeljka za Kurir.

Uskoro bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima, kako saznajemo od izvora bliskog Sanji, pa se do detalja dogovaraju oodgajanju sina Strahinje.

Već mesecima ona živi s naslednikom, dok se njen još uvek zakoniti suprug odselio iz njihovog zajedničkog stana. Iako se već neko vreme u medijima nagađalo da li je par odlučio da stavi tačku na svoj brak ili ne, popularna voditeljka dugo nije htela da se oglasi o tom pitanju.

Sanja je burmu skinula još prošle godine, a iz njenih izjava moglo se jasno zaključiti da je ljubav sa Aleksandrom na izdisaju. Tako je bilo sve do jula, kad je Marinkovićeva potvrdila medijska nagađanja.

“ Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak, i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi“, prokomentarisala je letos Sanja u SMS poruci na pitanje jednog dnevnog lista da prokomentariše razvod.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top