Prostata Mike Aleksića najmanji je problem, on je godinama deci “silovao” mozak, samopouzdanje i dušu

Printscreen

Lifestyle

Prostata Mike Aleksića najmanji je problem, on je godinama deci “silovao” mozak, samopouzdanje i dušu

Već dva dana prostata Miroslava Mike Aleksića, vlasnika škole glume optuženog za silovanje, u centru je zbivanja.

Tačnije, od momenta kada je advokat Zoran Jakovljević izneo u javnost uklonjenu prostatu svog klijenta kao “krunski dokaz odbrane”, jer, navodno, ko prostate nema, nema ni erekcije, a kada nema erekcije, ne može biti ni silovanja. Tako nekako.

Tu mi se želudac okrenuo ko na vašarskom ringišpilu sa tendencijom da povratim ko posle dve vožnje.

Da je optuženi Aleksić samo kažiprstom prešao preko, recimo, golog ramena svoje učenice, bez njenog pristanka, to je seksualno uznemiravanje. Da ju je poljubio, uz njeno negodovanje, seksualno uznemiravanje.

Da je dirao mrtav polni organ dok traži učenici da se skida, seksualno uznemiravanje. Da samo priča bljuvotine sa seksualnom konotacijom, a ona to ne želi da sluša, seksualno uznemiravanje.

Nisam advokat, ali bi meni sve ovo navedeno bilo uznemiravanje čak i da je učenica bez negodovanja slušala bljuvotine, pristajala da je pipne po ramenu iza zatvorenih vrata jer veruje da uvežbavaju ulogu, da skine grudnjak… jer u školicu glume (biću slobodna da kažem skoro pa sektaškog naziva) “Stvar srca”, nije došla da gleda matorog učitelja kako se drpa za međunožje, niti da ulazi sama u njegovu kancelariju dok su druga deca u sobi pored.

Sad čekamo saznanje kad je prostata Aleksića uklonjena, kao i izjavu nekog urologa o povezanosti prostate i erekcije.

Svašta ćemo još naučiti iz ovog ogavnog slučaja, što o prostati i erekciji matorog manijaka, što o osobinama predatora (nikad češće upotrebljavana reč), opasnostima za devojčice i devojke, pa i dečake, ali i spremnosti roditelja da pljunu novac za časove glume kod učitelja koji im posle prvog susreta stavi katanac (nema vas, nula ste).

Sve to ćemo kanda moći da gledamo i u seriji “Učitelj”, koja će biti snimana po istinitom scenariju koji je napisala Milena Radulović pre nego što je prijavila Aleksića.

Dobro je, odlično je, što je Milena istupila javno zbog svih devojčica, devojaka, žena… ali je mučno čitati komentare o Aleksićevoj prostati, o tome koliko je bez nje sposoban za erekciju, može li tu tableta pomoći… pa vade (ovi što komentarišu) svoje zdravstvene kartone, opisuju kako oni funkcionišu bez nje u seksu… kao da je silovanje samo polnim organom moguće.

Znam da u ovom slučaju onda to opovrgava Milenino svedočenje o silovanju, ali prostata ovog čoveka zaista je najmanji problem. On je više decenija “silovao” mozak i dušu i samopouzdanje te dece jer se u suprotnom ne bi posle silovanja vraćali nazad kod “Mike”.

Ne bi mislili da to radi za njihovo dobro. Ne bi mu beskrajno verovali. Ne bi ga čuvali ko tajnu od roditelja. Ne bi se osećali kao saučesnici. Ne bi ćutali kada ih vređa. Kada ih pipa. Kada ih siluje.

Jasno je da ćemo u narednom periodu saznati da li je učitelj Aleksić koristio neke tablete za erekciju, ali ćemo ostati uskraćeni za ono što je, bar meni, vrlo zanimljivo u ovom celom slučaju, a to su odgovori roditelja na pitanje: A zašto ste vi verovali Miki koji vas je odbacio ko staru čarapu posle prvog susreta? Zbog sreće deteta, jer reklo vam je da želi da bude glumac/ica ili prestiža?

luftika.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top