NASLEDNICI NATAŠE NINKOVIĆ SU IZRASLI U PRAVE ŠMEKERE

Printscreen/Instagram

Poznati

NASLEDNICI NATAŠE NINKOVIĆ SU IZRASLI U PRAVE ŠMEKERE

Iako smo retko u prilici da vidimo detalje iz njenog privatnog života, slavna glumica povremeno reši da napravi izuzetak i sa javnošću podeli fotografije svojih naslednika

Naime, jedna od naših najuspešnijih i najpoznatijih glumica, Nataša Ninković, ponekad napravi izuzetak i putem društvenih mreža objavi fotografije svojih naslednika Luke i Matije, koje ima sa suprugom Nenadom Šarencem.

Kako je pre nekoliko godina otkrila za magazin Glossy, prema naslednicima nije stroga, ali je neke granice ipak morala da postavi.

– Nisam stroga, ali postavljene su neke granice. Jedan je toliko samokritičan da mu nije potreban ničiji kriticizam sa strane, naprotivm a drugi je više relaksiran, što opet mislim da nije loše. Naći će oni meru, sigurna sam – otkrila je glumica jednom prilikom i dodala da joj kada je roditeljstvo u pitanju, najteže pada preispitivanje da li sve radi dobro.

– Najteže je svakodnevno preispitivanje da li radimo dobro, da li ih pritiskamo, da li ih preopterećujemo ili previše štitimo. To su problemi današnjih roditelja. A najlepše je majčinstvo samo po sebi. Nema tu mnogo šta da se priča, to se oseća živim bićem – ispričala je pre nekoliko godina glumica, koja, iako sa javnošću retko deli detalje iz privatnog života, povremeno podeli fotografije svojih naslednika na koje je izuzetno ponosna.

Komentari Natašinih brojnih pratilaca uvek su pozitivni, a fanovi su oduševljeni fotografijama iz njenog privatnog života.

„Nataša ima posebnu lepotu, divna je kao i njena porodica“, „Lepi na mamu“, „Divni ste“, „Lepi su Vam sinovi, liče na Vas“, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top