Ne treba mi neko ko će rešiti sve moje probleme – Treba mi neko ko neće postati jedan od njih

pixabay.com

Ljubav i seks

Ne treba mi neko ko će rešiti sve moje probleme – Treba mi neko ko neće postati jedan od njih

Savršeno sam sposobna rešavati svoje probleme, suočavati se sa svim izazovima i ploviti kroz život.

To radim od kada znam za sebe, znam kako se brinuti o sebi i znam šta mi je potrebno da bih bila srećna. Znam šta mi je potrebno da umirim svoju dušu i da nađem svoj mir. Znam koliko je teško pronaći pravi put jer sam mnogo vremena provela tražeći ga.

Uvek sam uspevala pronaći izlaz iz svake situacije pa ću i ovaj put. Nije mi potrebna druga osoba u životu da bi me spasila mojih iskustava. Ne treba mi neko da me spasi od svih mojih grehova i grešaka. Ja sam ljudsko biće i dokle god dišem praviću greške koliko god puta bude bilo potrebno kako bih naučila svoju lekciju.

Bez obzira koliko bilo teško, suočiću se sa svakom preprekom na svom putu. Znam da mogu sve to postići sama i boriću se za ono što me čini srećnom. Naporno ću raditi za stvari koje me čine srećnom i za one stvari koje su mi potrebne da bih ostvarila svoje snove.

Jedino što očekujem od partnera jeste da bude realan i iskren. Da bude upravo onakva osoba za koju se predstavlja. Da bude veran sebi, ali i meni. Da bude iskren, otvoren i da bude tu za mene. Očekujem da bude moj najbolji prijatelj, moja srodna duša, celi moj svet i da me prihvati onakvu kakva jesam.

Očekujem od partnera da mi dopusti da se bavim svojim životom onako kako ja smatram da je najbolje za mene. Ne treba mi partner koji će da reši moje probleme. Treba mi partner koji neće postati uzrok mojih problema. Treba mi sigurno mjesto kojem ću se svraćati poslie svakodnevnih borbi.

Treba mi dom koji sam toliko očajnički tražim svih ovih godina. Treba mi neko ko će mi biti podrška i ko će da me teši kad mi je teško. Treba mi neko ko će biti tu da me voli i da ja volim njega. Treba mi neko ko će biti moja neprestana inspiracija i najveća motivacija. Neko na koga se mogu osloniti, kome mogu vjerovati. To je sve što tražim…

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top