BUKTI RAT IZMEĐU VESNE DEDIĆ I KALIOPI: Pevačica reagovala na prozivke

Printscreen/Instagram

Poznati

BUKTI RAT IZMEĐU VESNE DEDIĆ I KALIOPI: Pevačica reagovala na prozivke

Pevačica reagovala na voditeljkinu priču o kašnjenju na snimanje.

Voditeljka Vesna Dedić nedavno je ispričala da više nikada neće zvati u emisiju pevačicu Kaliopi, jer, kako je ispričala, nije ispoštovala nju i ekipu koja ju je čekala, kao i da je pretila da će zvati njenog direktora da joj da otkaz ukoliko je ne sačeka.

Ubrzo se ovim povodom oglasila i Kaliopi koja je šokirano odgovorila na voditeljkine navode i demantovala da joj je ikada pretila otkazom.

Pevačica je istakla da „ne zna šta je Vesna htela time da kaže“, ali i dodala da je kasnila zbog saobraćajne nezgode, što je, prema njenoj priči, producntkinja emisije znala.

„Mene niko ne poznaje kao takvu osobu kao što Vesna priča. Ja stvarno ne znam šta je gospođi i šta je htela time da kaže.Punih 35 godina radim ovaj posao i nikad mi niko tako nešto nije rekao, niti me je tako uvredio kao što je ona. Tačno je da sam tada zakasnila na to neslavno snimanje zbog saobraćajnog udesa usled nevremena, jer sam putovala iz Zagreba za Beograd, to je njena producentkinja znala. Ja ovo sad prvi put čujem, šokirana sam šta ona priča. Kako god, ja Vesnu Dedić, onoliko koliko je ne poznajem, poštujem kao intelektualca, novinarku i spisateljicu, čak sam pročitala i njene knjige. Ovo što priča mi je potpuno strana stvar, stvarno ne znam o čemu ta žena priča. Kaliopi se bori da ljudi dobiju posao, a ne da nekom pretim otkazom, to je skandalozno što priča. Nikad u životu nisam imala problem ovakve vrste“, rekla je.

Ovaj Kaliopin odgovor je dodatno iznervirao Dedićevu, koja i dalje ne odustaje od svojih tvrdnji.

„Tijanić nažalost nije živ, tako da ne mogu da vam kažem: ‘Pitajte Tijanića!’. Bez obzira na sve ja i dalje slušam Kaliopi i nevažno je ono što je ona uradila u afektu“, istakla je voditeljka.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top