JOVANA JOKSIMOVIĆ JE NOVA GLAVNA I ODGOVORNA UREDNICA TANJUGA

Printscreen/Instagram

Poznati

JOVANA JOKSIMOVIĆ JE NOVA GLAVNA I ODGOVORNA UREDNICA TANJUGA

Tanjug više nije javno preduzeće, naveli su iz ove agencije.

Nova glavna i odgovorna urednica Tanjuga je dugogodišnja novinarka Jovana Joksimović.

„Čast mi je što ću biti na čelu tima najboljih novinara u državi. Privilegija je dobiti mogućnost da nastavimo tradiciju dugu skoro 80 godina. Cilj nam je da budemo tačni, najbrži, objektivni i kredibilni. Sigurna sam da će Tanjug i ubuduće biti okosnica svih važnih događaja u zemlji, regionu i svetu“, kaže Jovana Joksimović.

Tanjug više nije javno preduzeće. Svi njegovi servisi su registrovani na firmu „TAČNO“ d.o.o čiji je direktor Manja Grčić.

Prema ugovoru sa Republičkom direkcijom za imovinu, žigovi Tanjuga ustupljeni su na korišćenje preduzeću „TAČNO“ na deset godina. A, pravo svojine na nepokretnostima i pokretnim stvarima, pravo korišćenja na stvarima u javnoj svojini i druga imovinska prava pripadaju Republičkoj direkciji za imovinu.

„Modernizacija Tanjuga počinje. Plan je da, kao i sve što smo do sada radili, unapredimo, da iskoristimo brend i tradiciju i naše znanje kako bismo napravili najmoderniju agenciju u regionu. U planu su velika finansijska ulaganja kao i otvaranje televizije Tanjug“, ističe Manja Grčić.

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top