Jelena Karleuša šokirala: ‘Imala sam tri carska reza’

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Karleuša šokirala: ‘Imala sam tri carska reza’

Inače, Jelena je majka dve devojčice – Atine i Nike

Sve što misli i kaže – reči su koje ukratko opisuju pevačicu Jelenu Karleušu. Ona je jedna od onih zvezda koju život u poslednjih nekoliko godina nije mazio. Pre dve godine izgubila je majku Divnu, a već se duže vreme bori s medijima, zbog nekoliko skandala u koje je upletena zajedno sa suprugom Duškom Tošićem.

Par je u braku od 2008. godine i ima dve kćeri, 12-godišnju Atinu i 11-godišnju Niku. Kako se o tome nije puno pisalo, malo ko zna da je 2014. godine izgubila bebu.

‘Mnogi me godinama pitaju kako imam tako ravan i zategnut stomak, izražene trbušne mišiće i mali obim struka. Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod odeće… Redovnim nošenjem i “treniranjem” vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obim struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osećaj gladi, popravljate držanje leđa. Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se debljaju u predelu stomaka, porodiljama i ženama koje treniraju. Imala sam tri carska reza (da, tri), rodila dvoje dece, operisala slepo crevo (prednji zid stomaka mi je veoma oslabljen), ne vežbam i ovaj steznik mi je puno pomogao’, napisala je na Instagramu, iz čega se posebno istakla rečenica o tri carska reza.

Inače, o njenoj trećoj trudnoći malo se zna. ‘Stvarno ne želim razgovarati o toj temi. Molila bih da imate obzira. Dosta je da vam kažem da je stalni stres doveo do katastrofalnih posledica. To je samo moja stvar, moja intima i ne bih htela da se o tome piše i priča. Sad sam još pod većim stresom je svi znatiželjno čekaju šta ću novo napraviti posle pauze duže od godinu dana’, tada je kratko komentarisala za medije, koji su otkrili da je bebu izgubila u osmoj nedelji trudnoće.

Iako, kako je spomenula, svoj izgled pripisuje i nošenju steznika, još je jednom istakla da je bitno to što je vegetarijanka. ‘Naravno, opet ću napomenuti da se ja izuzetno zdravo hranim, da sam vegetarijanac, da ne jedem slatkiše i da uz pomoć moje nutricionistice Ane Petrović držim telo “pod kontrolom”. Molim vas, hranite se ZDRAVO, smatram da meso i mlečni proizvodi ne čine dobro našem telu, koži, kosi… Ako niste primetili, svi vegetarijanci imaju divnu kožu i izgledaju bar 10 godina mlađe… Negujte svoje telo i cenite svoje zdravlje. Sve počinje od onoga što unosimo u sebe i od stanja svesti’, ispričala je.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top