ODNOS HARIJA I VILIJAMA RASPAO SE DAVNO PRE MEGAN

Printscreen/Instagram

Poznati

ODNOS HARIJA I VILIJAMA RASPAO SE DAVNO PRE MEGAN

Od trenutka kada je Megan ušla u Harijev život, tenzija među braćom se povećala, ali je počela davno pre toga

Iako se šuška da je ta sve kriva bivša glumica Megan Markl, izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da je odnos princa Harija i princa Vilijama počeo da se raspada davno pre nego što je Hari upoznao svoju suprugu.

Prvo pitanje koje je Opra Vinfri postavila Hariju u intervjuu koji je potresao Veliku Britaniju, odnosilo se baš na odnos između braće, na šta je Hari odgovorio da je „među njima trenutno veliki jaz, ali nadajmo se da vreme stvarno leči sve“.

U četvrtak je i princ Vilijam dao izjavu za medije prvi put nakon emitovanja intervjua. Na pitanje da li se čuo sa bratom, kratko je rekao: „Ne, još nisam pričao sa njim, ali hoću“.

Još od kada su se Megan i Hari venčali 2018. godine i uselili u jednu od kuća u sklopu Vindzorskog dvorca, počele su da kruže glasine kako je odnos između dva para – Harija i Megan i Vilijama i Kejt, sve lošiji.

Pojavili su se naslovi kako je Megan rasplakala Kejt na dan venčanja, dok je Megan u intervjuu Opri Vinfri rekla kako se desilo suprotno – da je Kejt rasplakala nju.

Od trenutka kada je Megan ušla u Harijev život, tenzija među braćom se povećala, navodi se u biografiji odbeglog kraljevskog para Finding Freedom.

„Mislim da ne treba da žuriš. Uzmi vremena koliko god ti je potrebno da stvarno upoznaš tu devojku“, navodno je Vilijam rekao Hariju kada je saznao za njegovu vezu sa Megan.

Same reči „ta devojka“ razbesnele su Harija, naveli su autori pomenute biografije.

Čini se da distanca između braće nikad nije bila veća, ali postoje navodi kako su se oni udaljili davno pre nego što je Hari sreo Megan. Šuška se da je razlog to što je Vilijam navodno koristio skandale mlađeg brata da zataška svoje i da o sebi izgradi lepšu sliku.

„Hari dugo nije mogao da oprosti Vilijamu što je sva krivica svaljena na njega. Vilijam je budući naslednik trona, pa je Hari morao da preuzme svu krivicu na sebe, i to mu uopšte nije palo lako“, kaže kraljevski biograf Kejti Nikol.

Za Harija stvari su postale još teže kada je 2015. godine napustio vojsku i borio se da se ponovo adaptira na „običan“ život.

Čak i tada nije bio siguran kakvu će ulogu igrati u kraljevskoj porodici, i navodno je još tada razmišljao da je napusti, rekao je medijima.

„Osećao sam da treba da odem, ali odlučio sam da ostanem i sam sebi stvorim ulogu“, rekao je Hari, koji je navodno razmišljao da postane vatrogasac ili trener ragbija, piše Mirror.

Hari se navodno osećao kao potpuno nevažan. Kad god je pitao za nešto, svi su navodno bili zauzeti važnijim poslom oko Vilijama koji će jednog dana postati kralj. Hariju su dodeljivani sporedni zadaci, a sve je počelo da se dodatno zakuvava kada je njegova veza sa Megan Markl ozvaničena.

Kejti Nikol navodi da su odnosi među braćom dodatno zahladneli za Božić 2018. godine, kada je Hari osetio da se njegov brat ne trudi dovoljno da uključi i njegovu suprugu Megan u kraljevsku porodicu i to mu je navodno i rekao u lice. Stvari su se malo popravile kada se umešao princ Čarls, i zbog toga su vojvode od Kembridža pozvale Megan i Harija da tada zajedno provedu praznike.

Odnosi su se vremenom samo pogoršavali, a do Uskrsa 2019. braća navodno uopšte nisu više razgovarala. 

„Biti deo ovog posla i ove porodice je teško, biti pod tolikim pritiskom, neke stvari se neizbežno dese. Ali mi smo braća, uvek ćemo biti braća. Možda smo sada na različitim putevima, ali ja ću uvek biti tu za njega, kao što znam i da će on biti uvek tu za mene“, rekao je princ Hari u dokumentarcu Harry & Meghan: An African Journey.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top