Ženi je potreban muškarac koji je nežan za nju i snažan za sebe

pixabay.com

Ljubav i seks

Ženi je potreban muškarac koji je nežan za nju i snažan za sebe

Svaka moderna žena pored sebe želi jakog muškarca. Ali, kada govorimo o muškoj snazi, ne govorimo o njihovim mišićima, već o nečemu sasvim drugom.

Bez obzira koliko je žena jaka i samostalna, ona pored sebe želi jakog muškarca koji će znati na pravi način da se brine o njoj i da je vodi. One su svesne da se muška snaga ne ogleda u njihovom mišićavom telu zato za sebe bira muškarca koji poseduje sledeće karakteristike.

1.Jakoj ženi je potreban odgovoran muškarac koji poštuje sebe i koji poštuje nju.

Njoj ne treba muškarac koji skače iz kreveta u krevet i koji samo traži lutke za zabavu. Njoj je potreban muškarac koji će bit spreman da je pokaže celom svetu, koji joj neće pričati bajke i koji je čvrst u svojim odlukama i željama.

2. Snaga muškarca se ogleda u njegovom intelektu, muškosti i galantnosti.

Jak muškarac razume da je žena živo biće sa svojim potrebama, slabostima i nesavršenostima. Njemu nije problem pomagati ženi u kućnim poslovima, slušati je, pridržati joj vrata ili nositi teške kese iz trgovine.

On se neće valjati po kauču i čekati da mu se sve donese na noge. Jak muškarac zna razgovarati i slušati kada je potrebno. Neće izbegavati svoju ženu kada vidi da je nešto muči već će sesti, razgovarati sa njom i biti joj podrška.

3. Jak muškarac je odgovoran za sve što se dešava u njegovoj kući.

On se neće pretvarati da je sve u redu i čekati da njegova žena to reši.

4. Jak muškarac je poput najnepropusnijeg kišobrana na kiši.

Sa njim ništa nije strašno, sa njim je uvek sve sigurno. Uvek je otvoren za svoju ženu, zaštitnički nastrojen i veoma ugodan.

Pravi muškarac je nežan za svoju ženu i snažan za sebe, uvek je odgovoran i uvek će se truditi da zaštiti svoju lepšu polovinu i nikada joj neće dozvoliti da ona pati zbog njega.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top