Megan Markl otkrila kako održava mladolik izgled i fit formu

instagram/Printscreen

Lepota i zdravlje

Megan Markl otkrila kako održava mladolik izgled i fit formu

Megan Markl ovih 6 stvari ne preskače.

Megan Markl dan započinje toplom limunadom i nastavlja zelenim napitkom od voća i povrća.

Obožava trčanje, a jogu i meditaciju praktikuje kako bi se opustila i popravila držanje tela. Ovo su saveti kako da budete uvek sveži kao Megan.

Dobro se naspavajte

Spavanje u trajanju od osam sati jača imunološki sistem, doprinosi dobrom raspoloženju i pomaže vam da dođete u bolju formu. Megan zato pridaje veliku važnost kvalitetu.

Osigurajte dovoljno hidratacije

Kako bi njeno telo optimalno funkcionisalo, Megan pazi da pije dovoljno vode i ostane hidrirana tokom celog dana. S ovom odličnom navikom kreće ujutru čim se probudi – odmah popije čašu tople vode s limunom.

Megan je, takođe, velika ljubiteljka prirodnih sokova, posebno onih zelenih, jer joj, kaže, daju trenutni podsticaj. Ujutru zna da napravi energetski napitak od jabuke, kelja, sanaća, limuna i đumbira koji potom pijucka tokom celog dana.

Ostanite aktivni

Kako bi ostala u dobroj formi, Megan nekoliko puta nedeljno odlazi na treninge. Kaže da je vrlo redovna u tome i svaku vežbu shvata vrlo ozbiljno, no priznaje kako se i njoj ponekad desi da trening mora da skrati ili čak preskoči. Redovna telesna aktivnost, osim što odlično utiče na lepotu duha i tela, dobra je prevencija mnogim bolestima.

Vežbajte ujutru – obavezno!

Prema Megan, važno je učiniti sport delom svoje rutine, a važno je naučiti i ceniti trenutak. Kako bi bila sigurna da neće propustiti vežbanje, s tom aktivnošću obično započinje rano ujutro. Jedan od najdražih sportova joj je, kaže, trčanje, kojim se bavi nekoliko puta nedeljno.

Pokušajte s meditacijom i jogom

Priznaje kako je joga i meditacija nisu privlačili dok je bila mlađa, no danas je verna sledbenica ovih aktivnosti. I joga i meditacija joj, kaže, pomažu u ublažavanju stresa, a osim što se tako može kvalitetno opustiti, pomažu joj i u pravilnijem držanju tela.

Usvojite ishranu 80/20

To zapravo nije dijeta već promena životnih navika vezanih za ishranu – 80 posto vremena jedete zdravo, a 20 posto vremena priuštite neko omiljeno jelo, kolač, piće… Pre nego što je pronašla savršenu hranu baš za sebe, Megan je testirala nekoliko vrsta ishrane i režim nalik 80/20 joj se učinio savršenim rešenjem.

Priprema napitka za mladolik izgled

Sastojci: 100 ml čaja od ruzmarina, 50 mililitara soka od maline ili kupine, 50 g mladog spanaća, 1 sušena smokva ili 1 kašika suvo grožđe, 1 kašika mlevenih oraha, 1 kruška, 1 pomorandža i jedan paradajz.

Priprema: Usitnite sve sastojke u blenderu i popijte sveže.

Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top