Princeza od Velsa suptilnom IGROM BOJA stavila do znanja šta je istina

Poznati

Princeza od Velsa suptilnom IGROM BOJA stavila do znanja šta je istina

Dokumentarac Megan Markl i princa Harija je podigao prašinu u Velikoj Britaniji.

Megan Markl i princ Hari ne prestaju da šokiraju Britance. Ovog puta to čine dokumentarcem čija je poslednja epizoda privukla dosta pažnje.

Naime, tada je Megan iznela u javnost neke informacije koje su na neki način izazvale i princezu od Velsa, Kejt Midlton. Ona je rekla kako je pokušavala da „ublaži“ svoju odeću time što je nosila bež i belo kako bi bila sigurna da nikoga neće zaseniti.

– Većinu vremena u Velikoj Britaniji retko sam nosila stvari u boji. Nosila sam mnogo prigušenih tonova, ali to je bilo da bih se uklopila. Bilo mi je rečeno i da ne bi trebalo da nosim istu boju kao drugi stariji članovi porodice na nekom događaju – rekla je Megan u trećoj epizodi svog dokumentarca.

Čini se da je ovo podstaklo kraljevsku porodicu da demantuje Megan i pokaže da stvari nisu baš onakve kakvim ih ona predstavlja u javnosti.

Princeza od Velsa Kejt je organozovala službu božićnih pesama u Londonu i tom prilikom odabrala jako zanimljiv autfit. Ona se pojavila u tamno bordo kaputu, ali to nije sve. U istoj boji su se pojavile i Zara Tindal, mala princeza Šarlot i Pipa Midlton, pa su time jasno stavile do znanja kakva pravila važe na britanskom dvoru.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top