I SLOBODA RATOVALA SA KARLEUŠOM: Glumica brutalno odgovorila pevačici na surove prozivke!

Poznati

I SLOBODA RATOVALA SA KARLEUŠOM: Glumica brutalno odgovorila pevačici na surove prozivke!

Mićalovićeva ne važi za konfliktnu osobu, ali Jeleni nije htela da ostane dužna na negativne komentare!

Sloboda Mićalović prethodne noći zablistala je na crvenom tepihu Banja Luka festa, uz supruga Vojina Ćetkovića.

Mićalovićeva važi za jednu od najlepših i najtraženijih srpskih glumica, a svojevremeno se našla na meti pevačice Jelene Karleuše, koja važi za domaću, ali i stranu, modnu ikonu.

JK kritikovala je tada u jednoj emisiji stil i oblačenje sestara Mićalović, Slodobe i Dragane, rekavši:

– Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom – istakla je pevačica, pa dodala:

– Primetila sam da glumice furaju taj stil ‘kežual drti’, ‘apa-drapa’, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih. E, to tako ne može! – rekla je Jelena gledajući snimak dolaska Dragane i Slobode Mićalović na nekadašnju reviju njihove tetke Verice Rakočević.

Ali ni Sloboda Mićalović nije pevačici ostala dužna!

– Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu – napisala je u komentarima statusa starije sestre Mirjane.

– Kutlača je, nažalost, zaboravila kako izgledaju normalni, veliki i skromni ljudi – istaknuto je bilo u statusu Slobodine sestre Mirjane.

Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top