DŽEJ LO NE ISPUŠTA BENA AFLEKA IZ ZAGRLJALA, A BIVŠI VERENIK POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ

Printscreen/Instagram

Poznati

DŽEJ LO NE ISPUŠTA BENA AFLEKA IZ ZAGRLJALA, A BIVŠI VERENIK POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ

Čini se da nema povratka za Aleksa Rodrigeza i Dženifer Lopez! Ona uživa u obnovljenoj vezi sa Benom Aflekom, on putuje i provodi se, ali izgleda da je ostao neki stari žar

Iako je okružen damama koje jedva čekaju da osvoje njegovo srce, čini se da Aleks Rodrigez (45) i dalje misli na bivšu verenicu.Doduše, čini se uzalud, jer ona uživa u obnovljenoj vezi sa Benom Aflekom.

Bivši bejzbol igrač nije javno čestitao 52. rođendan latino divi, što ne čudi, s obzirom na to da joj više nije ni na mapi. Rođendan je proslavila u društvu Afleka, na jahti, krstareći Evropom.

Ipak, definitivno nije zaboravio na nju. Rodrigez je lajkovao Instagram objavu Dženiferine sestre Linde Lopez, piše Glossy.

Linda je objavila selfi fotografiju sa Džej Lo, starijom sestrom, i napisala joj emotivnu čestitku.

„Ne mogu da verujem ponekad koliko sam bila srećna da Bog u moj život stavi takvu jednu lepu dušu. Želim ti najbolji rođendan do sada“, pisala je Linda, a Aleks je lajkovao celu objavu.

Još interesantnije, ni Rodrigez nije bio daleko od Dženifer dok je slavila. Oboje su, u 4 dana razmaka, boravili na luksuznim jahtama u Sen Tropeu!

Rodrigezu su društvo pravili prijatelji u Sen Tropeu, uključujući voditeljku Melani Kolins, za koju se šuška da je uplovila u romansu s Aleksom, s obzirom na to da su uslikani na francuskoj rivijeri. Međutim, par tvrdi da su samo prijatelji.

S druge strane, dok Aleks prati šta Dženifer radi, ona ne ispušta Bena iz zagrljaja.

Baš na svoj rođendan objavila je fotografiju na kojoj se ljubi sa Benom, čime je i zvanično potvrdila ono što čitav svet zna – ponovo se obožavaju.

A možda nikad nisu ni prestali!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top