DIJANA ĐOKOVIĆ KONAČNO REKLA ŠTA MISLI O SNAJI JELENI

Printscreen/Instagram

Poznati

DIJANA ĐOKOVIĆ KONAČNO REKLA ŠTA MISLI O SNAJI JELENI

Novakova majka prvi put javno o ljubavnom životu svog sina, ali i o snaji Jeleni!

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života pre Jelene, kao i to šta zamera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava.

Naime, Novakova majka ispričala je da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala samo jednu njegovu devojku iz tinejdžerskih dana.

„Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom“, bila je iskrena Dijana.

Takođe, ona ističe da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

„Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam“, rekla je Novakova majka u jednoj emisiji za “Blic”.

„Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega“, završila je Dijana.

Zadovoljna.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top