PRIČA SE DA JE JELENA OSTAVLJALA NOVAKA ČAK 3 PUTA

Printscreen/Instagram

Poznati

PRIČA SE DA JE JELENA OSTAVLJALA NOVAKA ČAK 3 PUTA

Jelena je poslušala savet i ostala uz Novaka nakon velikih kriza koje su imali

Novak i Jelena Đoković su u braku nešto više od 7 godina, a o izazovima koje nosi brak sa poznatom teniskom zvezdom pričala je Jelena u emisliji „Ko sam tebi, šta sam sebi“.

Jelena je između ostalog govorila kako joj je dugo trebalo da se prilagodi i da shvati da živi sa „istorijskom ličnošću“, te da sebe nađe u tom braku.

Prema pisanju domaćih medija, Jelena Đoković je ostavljala Novaka čak tri puta, odnosno na to je pomišljala, a da prebrode krize u braku pogla im je ni manje ni više, nego mudrost Novakove mame Dijane.

„Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz,“ započinje izvor za „Scandal!“ i dodaje:

„Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti. Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je da bi ga trgla govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole,“ kaže izvor i otkriva ko je pomogao da brak Novaka i Jelene opstane uprkos svemu.

„Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je i svakodnevno bodrila. Kroz suze joj je ponavljala: „Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve uredu. Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve. Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke“ – navodi izvor njene reči.- Srećom Jelena je poslušala Dijanine savete, a kasnije je i sam Novak u jednom dokumentarcu istakao da ga je samo Jelena spasila i naterala da se digne i okrene prirodi, mudrim mislima i veri. Jelena je uspela da promeni Novakov način razmišljanja, da ga psihički ojača, i sada su zajedno uspeli da prevaziđu sve i postanu jači nego ikada.

Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top