PONOSIM SE MAJKOM, ALI NE ŽELIM DA BUDEM KAO ONA

Printscreen/Instagram

Poznati

PONOSIM SE MAJKOM, ALI NE ŽELIM DA BUDEM KAO ONA

Anastasija Ražnatović uspešno gradi muzičku karijeru, a sada otkriva zašto nikada ne bi snimila duet sa majkom Cecom Ražnatović.

Ceca Ražnatović je otkrila da je jedina pevačica koja ju je odbila za duet, ni manje ni više, nego njena ćerka Anastasija. Iako je od majke nasledila sklonost ka muzici i pevački talenat, mlada pevačica ne želi da juri njen uspeh.

„Ja se, naravno, ponosim svojom majkom, ali koliko je lepo u neku ruku, toliko i nije. Neki ljudi ne razumeju da ja ne želim da budem ona, želim da gradim svoje lično ime i dam svoj pečat svemu tome. Ovo je neki žanr muzike koji ja privatno volim, pa sam zato krenula tim putem. Ona jeste naša najveća zvezda, ali ne želim da jurim za njenim uspehom. Volim ovo što radim i trudim se da dam celu sebe“, priznaje pevačica, pa otkriva da li će snimiti pesmu sa Cecom:

„To ne! Ne želim da ispadne da ja želim nešto da uradim preko nje, bez obzira što je ona moja majka. Nikada nisam imala duete, baš iz tog razloga, htela sam sama da pravim svoj put u ovom poslu“, rekla je u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Anastasija je jako vezana za majku i kao najteži period života navela je onaj kada je ona bila u kućnom pritvoru.

„Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo… Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica“ Ispričala je Anastasija, koja iako staložena nije mogla da ne reaguje.

„Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš.“, prisetila se nedavno Anastasija na K1 u emisiji „Preživeli“ kojoj je, kako kaže, tada „pala roletna“.

Anastasija je veoma bliska i sa bratom i njegovom suprugom Bogdanom

„Veljkov i moj odnos je super, kao i uvek. Iako je on stariji od mene, istina je ono što kažu da žene brže sazrevaju od muškaraca. Naravno, on se sada dosta uozbiljio zbog porodice, ali mi smo uvek bliki bliski i tako će ostati“, kaže Ražnatovićeva, pa se odmah osvrnula i na svoj odnos sa njegovom suprugom, Bogdanom:

„Sećam se da su pisali da smo Bogdana i ja u svađi, ali to nije istina. Ja sam Veljka upoznala sa Bogdanom, njihov odnos je zaista divan, kao i moj i njen. Mnogo je volim, tako da stavila bih tačku na te glasine da smo nas dve u zategnutim odnosima, to zaista nije tako“, iskrena je Anastasija.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top