SESTRE KOVAČ PONOVO U KLINČU

screenshoot

Poznati

SESTRE KOVAČ PONOVO U KLINČU

Kristina Kovač sa ćerkom i suprugom otpočela je život u Švedskoj, promenivši profesiju iz korena. Na put je krenula neraščišćenih računa i zategnutih odnosa sa sestrom Aleksandrom. Iako se činilo da su se strasti u poslednje vreme stišale i da su njih dve možda ipak našle zajednički jezik, usledio je potpuni šok.

Naime, Kristina Kovač prozvala je Aleksandru javno na svojim mrežama i time najavila još jedan sukob koji će ostaviti ozbiljan ožiljak na odnosu sestara Kovač.

– Moj odlazak u Švedsku o meni govori baš mnogo – najviše o tome šta mi je u životu najvažnije. A raznorazni prijatelji, saradnici, dalja i bliža rodbina sleš kreativni Ambasadori – valjda znaju šta o njima govori izbor koji su oni napravili. To je važno, da upoznaju sebe bez laži, prevare i ukrašavanja – napisala je između ostalog na svom „Instagramu“ Kristina.

Mnogi su shvatili da je Kristina Kovač javno prozvala sestru Aleksandru i postalo je jasno da do primirja sestara Kovač ipak nije došlo. Ipak, Kristina je svoj stav o sestri od 2014. godine do danas nekoliko puta javno iznosila, a njeni komentari konstantno su narušavali sestrinski odnos.

Sa druge strane o sukobu sa sestrom, Aleksandra je govorila pre mnogo godina i to samo jednom, stavivši u startu tačku na ovu diskusiju.

– Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Posle toga naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komuniciramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže.

Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top